Де слухати музику онлайн*

Де слухати музику онлайн*
Були часи, коли музику слухали на касетах та CD-дисках. Колекція справжнього меломана могла займати багато місця на полицях. З'явилися mp3, в пам'яті яких містилася пара сотень улюблених треків. Але сьогодні цей спосіб втратив актуальність. На зміну йому прийшли потокові послуги. Про те, що це таке та які з них найбільш популярні у користувачів, ми й поговоримо.

Стрімінговий сервіс: що таке?


Потоковий контент все більше залучає користувачів. Портали працюють за принципом передачі від провайдера до кінцевого споживача. Весь контент вивантажено на сторонній сервер. Користувачеві не потрібно нічого завантажувати або встановлювати для прослуховування треків. Трансляція йде в режимі реального часу, а швидкість залежить від якості інтернет-з'єднання.

Потокові послуги стали гідною заміною скачування аудіо- та відеофайлів, які до того ж займали великий обсяг пам'яті в девайсі. Оплачуючи передплату на певний період часу, ви отримуєте безмежний доступ до всієї інформації.

ТОП-3 стрімінгових сервісів


Серед користувачів найбільшою популярністю користуються:

1. TIDAL – проект для любителів якісної музики. У його бібліотеці зібрано понад 40 млн. треків. Портал сумісний з усіма основними операційними системами та підтримує деталізоване, чисте, об'ємне звучання.

2. PANDORA — фішка сервісу у ретельному доборі контенту під індивідуальні уподобання користувача. Він пропонує поставити оцінку кожному треку, після чого аналізує відповіді більш ніж за 400 характеристиками. На основі отриманої інформації портал відбирає виконавців, які будуть цікаві для користувача.

3. Zvooq.com - чудова альтернатива закордонним сервісам. Контент в основному російськомовний і сподобається молодій аудиторії. Меломанам старшого віку теж є що послухати. У каталозі Zvooq.com міститься багато композицій фатального спрямування.

Ознайомитись з іншими потоковими сервісами ви можете на сайті популярного інтернет-видання Folga.

Переваги використання потокових сервісів


Ви повинні стати користувачем одного зі стрімінгових сервісів, якщо хочете бути в курсі новинок музичної індустрії. Вам більше не потрібно буде ламати голову, шукати улюблені треки та чекати, поки вони скачаються. Достатньо зареєструватися на будь-якому порталі, що сподобався, і ви отримаєте необмежений доступ до величезної бази музичних творів будь-якого жанру.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.