На Волині відкрили новий клуб. ФОТО

На Волині відкрили новий клуб. ФОТО
У селі Теклине, що в Камінь-Каширському районі, після капітального ремонту відкрили клуб.

Щоправда, урочистості були малолюдними та сумними, адже під час будівництва приміщення загинула людина, ‒ пишуть Волинські новини.

Торік у селі Теклине Камінь-Каширського району взялися за капітальну реконструкцію клубу. Старе приміщення звели у післявоєнні роки з дідівських клунь. Довгий час воно було в аварійному стані. Минулого року його знесли до фундаменту. У будівництві нового підприємці допомагали будматеріалами, лісівники ‒ деревиною, місцеві мешканці — роботою. Реконструйоване приміщення ‒ на 100 метрів квадратних.

Під час будівництва тут загинула людина. «Коли розбирали той клуб, то не зовсім було дотримано правил безпеки, і впала стіна, яка травмувала зі смертельним наслідком чоловіка завідувачки клубу. Але життя продовжується, мусимо жити, ми не знаємо, що нас чекає. Людину не відновити, ми можемо лише словесно допомогти і молитися», ‒ сказав Видричівський сільський голова Володимир Сорока.

Під час відкриття клубу атмосфера була сумною і малолюдною. Прийшли рідні загиблого, підприємці, які долучалися до будівництва, і чиновники, місцевих мешканців майже не було. До могили загиблого віднесли квіти та вшанували хвилиною мовчання.

Загалом, у Камінь-Каширському районі є 24 клуби і ще стільки ж будинків культури, більшість з яких у сільській місцевості. Із старих клубів, які «доживають» своє ‒ лишився один.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: і
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За якого нардепа-феодала голосували?
Просiть в нього обладнання-устаткування для клубу (вiдео-аудiо-технiку, кондицiонер, iнше).
Відповісти
Останні новини
На Волині відкрили новий клуб. ФОТО
06 вересень, 2013, 12:24