Нардеп хоче знати, скільки Волині дали грошей на ремонт доріг

Нардеп хоче знати, скільки Волині дали грошей на ремонт доріг
Народний депутат Анатолій Вітів (ВО «Свобода») вимагає в Мінінфраструктури повідомити, скільки за 2,5 року виділяли грошей на ремонт доріг у регіонах України, зокрема, й Волині.

До нього постійно надходять скарги від представників громадськості щодо незадовільного стану автомобільних доріг в Україні, - повідомили у партійній прес-службі.

Зокрема, підтвердженням незадовільного стану доріг в Україні є інформація, оприлюднена у звіті про глобальну конкурентоспроможність, підготовленому експертами Світового економічного форуму. Так, як відзначається у звіті, Україна посіла щодо якості доріг 137 місце у світі зі 144 країн.

На звернення депутата-свободівця Державне агентство автомобільних доріг України повідомило, що обсяги бюджетного фінансування з капітального та поточного середнього ремонту за 2012 рік становили 1964 мільйони гривень.

"Якщо наводити загальну суму витрат, то протягом всього 2012 року з урахуванням всіх статей витрат (в т.ч. погашення боргів Укравтодору за кредитами, утримання і розвиток доріг, а також будівництво автомагістралей через Дніпро в Черкасах та Запоріжжі, субвенції місцевим бюджетам, капремонт, поточний ремонт доріг тощо), дороги обійшлися українцям у понад 15 мільярдів гривень", - йдеться в запиті нардепа.

Тож, Анатолій Вітів просить надати інформацію щодо розподілу бюджетних коштів на ремонти доріг в усіх областях України за період з січня 2011 по липень 2013 рр., а також звіт про виконані роботи.

Зокрема, він вимагає надати інформацію про:
1. Загальну суму затрачених коштів по укладенню асфальтного покриття на дорогах, здійснення капітального та поточного ремонту дорожнього покриття;
2. Імена відповідальних осіб, керівників, підрядників;
3. Конкретний план виконаних робіт, вказавши розташування доріг, їх кілометраж відповідно в кожній із областей України, суми коштів, витрачених на кожен об’єкт;
4. Гарантії на виконані роботи (термін експлуатації);
5. Суму виділених субвенцій з Державного Бюджету України окремо по кожній з областей, містах Київ та Севастополь;
6. Суму коштів, виділених та утримання доріг окремо по кожній з областей, містах Київ та Севастополь.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановний народний депутате, я - один з ваших виборців і якщо чесно, то вже не один раз про це пошкодував. Не могли б ви писати про конкретні вже зроблені справи? Ну що з того, що ви хочете щось знати?? Я от хочу знати навіщо Путін кішку ззаду намалював, а не спереду - що то міняє?
Відповісти
"писати про конкретні вже зроблені справи" - даруйте, то є піар чистої води. Депутат робить добру справу. Рух наших грошей має бути прозорий.
Відповісти
голосні заяви без підтвердження - це і є піар. от коли він своїми - заявами, перемовинами, справами, тощо - змінить ситуацію от тоді і скаже народу, що зробив. А то велике діло - листа підписав
Відповісти
Останні новини
Нардеп хоче знати, скільки Волині дали грошей на ремонт доріг
06 вересень, 2013, 12:46