МНСники врятували обледенілого лебедя

МНСники врятували обледенілого лебедя
Дивну поведінку великого білого лебедя бачили 17 лютого мешканці Володимира-Волинського – птах злітав у небо, а потім раптово падав на землю.

Як розповіли в територіальному управлінні МНС в області, спочатку пернатий звалився з неба на дах двоповерхового будинку, а потім змучений лебідь упав у дворику міського центру зайнятості й зостався лежати на снігу. Люди викликали рятувальників місцевого відділу МНС, аби якось зарадити птахові.

Рятувальники підібрали лебедя, вкутали його простирадлом і доправили до міської ветеринарної клініки. Тут його оглянули фахівці та надали кваліфіковану допомогу. Як з’ясувалося, на хвості у птаха обледеніло пір’я. Тому лебідь не міг літати.

«На щастя, птах після падіння залишився неушкодженим. Ми нагодували бідолаху хлібом і відвезли до його зграї, яка зимує на річці Луга за містом», - розповіли рятувальники.

До слова, за містом на заплаві Луги, де річка не замерзла, нинішньої зими стали на постій близько 20 білих лебедів. Їх постійно підгодовують місцеві мешканці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.