Брати чи не брати: як правильно зважити «плюси» та «мінуси» кредиту на карту

Брати чи не брати: як правильно зважити «плюси» та «мінуси» кредиту на карту
Коли потрібно оновити техніку або відремонтувати авто, а власних коштів не вистачає, на допомогу приходять гроші на картку онлайн. Вони дозволяють сплатити за будь-які нагальні потреби без необхідності накопичувати довгий час. Мабуть, саме тому кредитні продукти ніколи не втратить своєї популярності. Якщо ви маєте намір отримати гроші на карту онлайн, радимо користуватися перевіреними сервісами.

Те, що багато українців вдаються до допомоги позикових коштів зрозуміло, тепер розберемося, чи так поганий варіант життя в кредит? Чи в нього більше плюсів, ніж мінусів?

Переваги онлайн кредитів


1. Недоступні раніше речі стають доступними
Основний плюс залучення позикових коштів – можливість покупки того, на що у вас не вистачає грошей. Наприклад, ви можете відремонтувати авто, на ремонт якого немає потрібної суми. Або ж придбати нову пральну машину замість старої та незручної техніки.

2. Оперативність отримання коштів
Ще одна перевага онлайн кредиту – економія часу. На всі перераховані вище речі можна накопичити самостійно, але це вимагатиме набагато більше часу. Кредит особливо актуальний, коли предмет ваших бажань занадто дорогий, і накопичити повну суму доволі довго.

3. Допомога в екстрених ситуаціях
Припустимо, ви людина дуже раціональна, волієте не залазити в борги, і на всі необхідні покупки збирайте самостійно. Однак може виникнути ситуація, коли заощадження буквально днями було витрачено на велику заплановану покупку, а вам несподівано знову знадобилися гроші. В цьому випадку, онлайн кредитування на картку може стати у пригоді.

Недоліки

1. Висока вартість позикових коштів.
Мабуть, найсуттєвіший мінус кредиту — це його підсумкова вартість, адже ви берете одну суму, а повертати доведеться більше. З цим недоліком допоможе боротися розумний підхід — адже у перевірених компаній, таких як FINX, діють доступні відсотки на різні види кредитування.

2. Ілюзія багатства.
Наявність у кишені кредитки з лімітом у кілька ваших місячних зарплат може подарувати вам відчуття, що у фінансовому плані вам все під силу, і призвести до необдуманих витрат. Навіщо купувати простенький смартфон, якщо можна собі флагманську модель відомої марки? Але не обманюйтесь, ці гроші доведеться повернути.

Онлайн кредити не позбавлені як плюсів, і мінусів. Але перш ніж скористатися позиковими коштами або тікати від них як від вогню, тверезо оцініть ситуацію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Брати чи не брати: як правильно зважити «плюси» та «мінуси» кредиту на карту
19 січень, 2022, 15:17