Як відбувається професійна розробка Landing page*

Як відбувається професійна розробка Landing page*
Головне завдання Landing - це залучення клієнтів з метою збирання контактної інформації, стимуляція до покупки або замовлення послуги. Зараз розробка лендінгу займається маса компаній та приватних фахівців, тому ми зібрали для вас ознаки правильного оформлення Landing Пейдж. Звертаючись до цієї інформації, ви можете зрозуміти, наскільки правильно ведеться робота на ваше замовлення і як відбувається розробка лендінгу.

З яких параметрів складається процес створення якісного Landing?


У процесі створення лендінг пейдж професіонал має не лише додати блоки із текстом. Важливо брати до уваги такі параметри:

• Конверсія. Це основна мета розробки ресурсу, що продає. Контент має описувати переваги торгової пропозиції.

• Юзабіліті. Сайт повинен надавати швидкий доступ до функцій. В такому випадку відвідувач повинен з мінімальними витратами часу знайти кнопку купівлі або переходу на інший сайт.

• Швидке завантаження. Якщо відвідувач витратить понад 5 секунд на завантаження, він просто закриє вкладку.

• Контент. Текст має бути продавцем – його основне завдання є у конкретному описуванні переваг пропозиції.

• Націленість на результат. Професіоналам з розробки лендінгів цікава довгострокова плідна співпраця, тому профі занурюється у ваш проєкт із головою.

Індивідуальний дизайн чи шаблон?


Можна створити сторінку по типовому дизайну, але як такий інструмент може залучити велику кількість заявок? Типовий landing page загубиться серед багатьох схожих сайтів і не принесе багато покупців. Тому професіонали, такі як TerraPromo, націлені на створення якісних проєктів з унікальним дизайном. Індивідуальний підхід дає змогу отримати найкращі результати.

4 кроки до результату


1. Обговорення завдань та складання технічного завдання. Обговорюються ваші потреби, профі пропонують свої вирішення завдань. Узгоджують структуру та вартість робіт.
2. Підписання договору та внесення передоплати. У договорі вказують всі умови співпраці: терміни, вартість, відповідальність сторін.
3. Зображення дизайну. Розробляють макет сайту, погоджують його з вами. На основі прототипу малюють макети сторінок. Віддають в роботу верстальнику.
4. Перенесення дизайну на CMS. Переносять макети створених сторінок на CMS (Bitrix, ModX, WordPress тощо). Тестування, виправлення багів.
Ви отримуєте продукт готовий до просування!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як відбувається професійна розробка Landing page*
23 січень, 2022, 17:09