ТОП-5 парфумів від магазину Optparfum*

ТОП-5 парфумів від магазину Optparfum*
У величезній різноманітності ароматів дуже складно розібратися, бачачи лише назву та виробника. Особливо це правило слушне у разі покупок онлайн. Тому фахівці магазину Optparfum, ґрунтуючись на кількості продажів, підготували топ парфумів, які стали найпопулярнішими у 2021 році. Зауважимо, рекомендується розпочати покупку з малих форм випуску. Ідеально підійде тестер 40 мл — компактний, недорогий — такий обсяг дозволяє вибрати для себе найкращий аромат, при цьому не витрачаючи нечуваних сум.

Donna – Trussardi


Східний, квітковий аромат з легким шлейфом, ненав'язливим звучанням та гарною стійкістю. Початкові ноти складені з лимона та фруктів. У квітковому серці звучать жасмин, апельсинові квіти та лотос. Базові акорди — ваніль, сандал та віргінський кедр. Парфуми ідеальні для весняного періоду, переважно для денного часу доби.

Chance Eau Fraiche – Chanel


Свіжий квітковий аромат. У верхніх нотах композиції звучать ноти цитрусових та кедра. Серце представлене акордами рожевого перцю, водяного гіацинту та жасмину. База складена з тикового дерева, ірису, білого мускусу та амбри. Парфуми відмінно підходять для теплих весняних та літніх днів.

Good Girl – Carolina Herrera


Звабливий та зухвалий східний, квітковий аромат. Його іронічна назва перегукується із фразою «Добре бути поганою» (It's so good to be bad). Насичена багатогранна композиція з гурманськими відтінками побудована на поєднанні п'янких нот білих квітів туберози та темних бобів тонка. Світлий бік додатково підтримує жасмин, а темну грань посилюють акорди какао. Флакон виконаний у вигляді оригінального чорного жіночого черевичка на високому підборі-шпильці.

Funny – Moschino


Грайливий фруктово-квітковий аромат. Композиція поєднує в собі ноти свіжих фруктів та весняних квітів, які принесуть вам гармонію з навколишнім світом. Піраміда відкривається нотами соковитого апельсина, листям зеленого чаю, рожевого перцю, винограду та смородини. Квіткові ноти серця складаються з ароматів півонії, жасмину та фіалки. М'який шлейф зітканий із відтінків моху, амбри, деревини кедра та мускусу. Позитивний літній аромат.

L'Imperatrice 3 – Dolce & Gabbana


Розкішний квітковий аромат із морськими акордами. Композиція починається акцентами екзотичних фруктів та рожевих квітів, за якими вступають соковиті ноти стиглого кавуна та ягід ківі. Ніжний чарівний шлейф, витканий з квітково-пряного цикламена та мускусу, наповнить витончений аромат бадьорим, весняним настроєм.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.