Нацгвардія виплатить компенсацію в розмірі 1,8 млн грн сім'ям загиблих під час розстрілу у Дніпрі

Нацгвардія виплатить компенсацію в розмірі 1,8 млн грн сім'ям загиблих під час розстрілу у Дніпрі
Національна гвардія України виплатить компенсацію у розмірі 1,8 млн грн сім'ям загиблих під час розстрілу у Дніпрі. Також вони візьмуть на себе поховання.

Про це повідомив під час брифінгу командувач Національної гвардії України Микола Балан, який сьогодні подав у відставку, передає кореспондент УНН.

"Національна гвардія повністю бере на себе поховання та буде виплачена компенсація сім'ям загиблих, в кого були діти, якщо ні, то батькам. Вона складає приблизно 1 млн 800 грн", - сказав Балан.

За його словами, сьогодні тим, хто перебуває в лікарні буде передана матеріальна допомога.

Головний лікар лікарні ім. Мечникова у Дніпрі Сергій Риженко повідомив, що з постраждалих під час стрілянини у Дніпрі у найтяжчому стані перебуває 22-річна дівчина.

Нагадаємо, що 27 січня на території Південного машинобудівного заводу (“Південмаш”) сталася трагедія. Військовослужбовець Національної гвардії України, солдат строкової служби Артемій Рябчук, якому не більше ніж 21 рік, під час видачі зброї, з невстановлених причин пострілами з автомата Калашникова розстріляв караул військовослужбовців НГУ, після чого зі зброєю втік. У результаті цього п’ятеро осіб загинули — четверо нацгвардійців та цивільна жінка, а ще п’ятеро отримали поранення.

ДБР відкрило кримінальне провадження, кваліфікувавши розстріл у Дніпрі як умисне вбивство. Підозрюваного нацгвардійця затримали. Він здався добровільно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Нацгвардія виплатить компенсацію в розмірі 1,8 млн грн сім'ям загиблих під час розстрілу у Дніпрі
27 січень, 2022, 17:55