Переваги електричного котла*

Переваги електричного котла*
Власниками приватних будинків дедалі частіше використовуються електричні котли для опалення свого житла. У електрокотлів дуже високий ККД, вони енергоекономні та управління такими котлами досить просте. Великий вибір котлів ви знайдете за посилання https://termosvit.com.ua/g38185623-elektricheskie-kotly. Багато хто при виборі електричного котла звертають увагу на його зовнішній вигляд, чого зовсім не варто робити — адже зовнішній вигляд цього обладнання — це останнє, на що варто звертати увагу. Сьогодні розповімо про основні переваги котла і також критерії, на які варто звернути увагу.

Основні переваги котлів:


• Легка зміна температурного режиму. Автоматизація сучасних електрокотлів для опалення має максимальний рівень. З її допомогою доступні всі можливі опції: від програмування температурних режимів до віддаленого керування функціоналом обладнання. Установка розкладу, співвідношення з погодними умовами, можливість попереднього обігріву приміщень перед приїздом власників. Останнє робить електрокотли доцільнішими для опалення заміської нерухомості.

• Доступність енергоресурсів. У нашій країні немає жодного населеного пункту без енергопостачання. Електричні мережі монтуються ще до початку будівельних робіт. Тому електричні котли можна встановлювати повсюдно, навіть на окремому хуторі або в будиночку біля озера.

• Вимоги до встановлення та експлуатації електрокотлів. Мінімальні правила безпеки, які не мають серйозних вимог до облаштування призначених приміщень, дозволяють монтувати електрокотел у будь-якій кімнаті, в т.ч. та на кухні.

• Простота монтажу. Сучасні електрокотли мають мінімальні габарити, вони можуть встановлюватися на стіні, не займаючи багато простору. Функціональність. Широкий асортимент каталогу «ТермоСвіт» дозволяє підібрати та придбати електричний котел будь-якої модифікації, дозволяючи домогтися від обладнання згідно з експлуатаційними умовами до 99% ККД.

• Поєднання. За своїм функціоналом електричні котли легко поєднуються з додатковим опалювальним обладнанням – для гарячого водопостачання (бойлери або двоконтурні котли), для нижнього обігріву (тепла водяна підлога).

• Підвищена безпека. У електричних котлів вкрай просте управління, доступне будь-якій, навіть далекій від техніки, людині. Тому це обладнання відрізняється найнижчим ризиком аварійності. У разі виникнення нештатної ситуації (відключення електроенергії) апарат самостійно вимикається і після відновлення електропостачання запускається в колишньому режимі без втручання оператора.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.