Недорого орендувати авто у Львові: куди звернутись

Недорого орендувати авто у Львові: куди звернутись
Бюджетний автопрокат Economy Rent може цілодобово забезпечити вас транспортом для комфортних поїздок у межах Львова та України. Досвід роботи з українськими та іноземними клієнтами дозволив отримати необхідні навички для вирішення нестандартних ситуацій різного рівня складності у процесі оренди авто Львів.

Про автопарк Economy Rent


Усі машини в автопарку знаходяться у відмінному стані: регулярно проходять технічний огляд, обслужені за сезоном та ретельно підготовлені до кожної поїздки. Зручний автокаталог з фото, описом комплектації та тарифами послуг дозволить вибрати та забронювати відповідний автомобіль прямо на сайті без відвідування офісу. Консультанти компанії допоможуть підібрати автотранспорт, розібратися з умовами оренди.

На сайті компанії представлений каталог автомобілів, в якому ви можете вибрати машину напрокат без водія на добу, тиждень, місяць (оренда на тривалий термін дешевше) або онлайн забронювати машину з водієм мінімально на годину. Автопарк укомплектований моделями різних цінових категорій легкових автомобілів, позашляховиків для комфортних поїздок. Оренда авто недорого у Львові здійснюється на будь-який термін.

Economy Rent здійснюють оренду транспортних засобів як для приватних клієнтів, так і для юридичних осіб, незалежно від форми власності. З організаціями за довгострокової оренди працюють без застави. Надаються всі необхідні звітні документи для бухгалтерії.
Економний автопрокат подобово — це вибір транспортних засобів на будь-який смак:

• Тойота Королла;
• Рено Логан;
• Нісан Ліф;
• Хюндай Акцент;
• Пежо різних моделей;
• Шевроле Спарк;
• Тесла;
• Фольксваген Гольф.

Прокат автомобілів без водія


Подобова оренда машини у Львові без водія доступна на добу чи тривалий термін. Economy Rent пропонує взяти напрокат авто від недорогих бюджетних моделей до елітних автомобілів преміум (VIP) сегменту та бізнес-класу. Подача автомобіля у Львові здійснюється в аеропорту, у центрі міста та на залізничному вокзалі.

Крім оренди авто, список послуг компанії включає цілодобову підтримку клієнтів, понад 50 видів автомобілів у автопарку, можливість повернення авто у різних містах України (наприклад, у Києві, Одесі, Івано-Франківську та інших великих містах), послугу страхування та оформлення договору в зручний для клієнта час. Для розрахунку вартості достатньо просто залишити заявку на сайті компанії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.