Дерматокосметика: нова реальність у догляді за шкірою*

Дерматокосметика: нова реальність у догляді за шкірою*
Важко знайти жінку, яка б не користувалася косметикою. Всі жінки проводять чимало часу перед дзеркалом і кожна має арсенал баночок і тюбиків. Але не завжди звична косметика може допомогти позбавитися проблем зі шкірою. Сухість, подразнення, почервоніння, запалення, чутливість до сонячних променів, схильність до пігментації та появи розширених судин, надмірна сальність та розширені пори – для вирішення цих завдань потрібен професійний підхід. У цій статті ми розповімо про дерматокосметику. Цей сучасний косметичний продукт слід шукати лише в аптеках, наприклад в Україні широкий вибір подібних товарів є в Аптеці Доброго Дня https://www.add.ua/medicamenti/. Клієнти відзначають широкий асортимент, а також зручність замовлення навіть в онлайні.

Що таке дерматокосметика та навіщо вона потрібна?


Дерматокосметика — косметичні засоби з більш вираженими терапевтичними властивостями, у порівнянні зі звичними продуктами домашнього догляду за шкірою. Застосування дерматокосметики дозволяє отримати швидший і ефективніший результат, оскільки до її складу входять біологічно активні речовини у вищій концентрації. При цьому дерматокосметика не є лікувальним засобом та використовувати її можливо без призначення лікаря.

Дерматокосметика, як і звичайна косметика, створена для догляду за шкірою та вирішення певних завдань. Головна перевага дерматокосметики в тому, що вона допомагає скоригувати або усунути:

• сухість шкіри;
• лущення;
• роздратування;
• почервоніння;
• запальні елементи;
• постакне;
• пост запальну пігментацію;
• сіточку дрібних зморшок.

Крім того, дерматокосметика показана, якщо потрібно:

1. Запобігти появі розширених судин;
2. Вирівняти тон шкіри та мікрорельєф;
3. Зменшити глибину зморшок та запобігти формуванню нових заломів шкіри.

До складу дерматокосметики можуть входити біологічно активні речовини, що застосовуються як у косметології, так і в дерматології. Дія дерматокосметичного засобу може бути заснована як на одному ключовому інгредієнті, так і бути комплексним.

Творці дерматокосметики подбали про простоту та зручність, а також безпеку застосування таких засобів. Але оскільки концентрація біологічно активних речовин у дерматокосметичних засобах досить висока, то в жодному разі не можна використовувати її не за інструкцією. Слід уважно прочитати та чітко дотримуватися всіх рекомендацій щодо використання того чи іншого дерматокосметичного засобу (порядок застосування, час експозиції на шкірі тощо).
Але не варто плутати дерматокосметику та лікарські препарати.

Дерматокосметика в першу чергу призначена для покращення якості шкіри, догляду за нею та профілактики передчасного старіння, фотостаріння, а не для лікування шкірних захворювань. Серед перевірених та відомих марок в Україні можна придбати La Roche-Posay, Vichy, Noreva, Klorane та Babaria.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Дерматокосметика: нова реальність у догляді за шкірою*
19 лютий, 2022, 17:00