Які види спорту є крім фітнесу*

Які види спорту є крім фітнесу*
Фітнес має широку популярність серед українців, тому що для цього виду спортивного навантаження практично не існує обмежень у вигляді віку та навіть деяких супутніх захворювань. Прирівняти до нього за рівнем фізичного навантаження можна настільний теніс. Теніс, як і фітнес, є одним з видів гімнастики, і ним можуть займатися навіть далекі від спорту в минулому люди. Сьогодні докладніше розповімо про настільний теніс, його переваги та тренування.


Чим корисний настільний теніс


Як і будь-яка фізична активність, пінг-понг корисний для здоров'я, і ​​це виражається в таких проявах:

• М'язи приходять у тонус. Активна та динамічна гра змушує гравців постійно рухатися, що, своєю чергою, дозволяє привести у форму в'ялі м'язи й навіть скинути зайву вагу.

• Концентрація уваги. Крім м'язів, тренуються ще й зони мозку, які відповідають за концентрацію уваги, пам'ять та дрібну моторику.

• Гравцю постійно потрібно стежити за м'ячем, прораховувати рухи суперника та вчасно відбивати паси.

• Розвиток оперативного мислення. За статистикою люди, які займаються настільним тенісом, швидше приймають важливі рішення, адекватно та швидко діють у різних стресових ситуаціях. Пінг-понг розвиває швидкість реакції та аналітичне мислення.

• Спритність. Лікарі рекомендують настільний теніс як тренування спритності, особливо людям, які страждають на різні рухові розлади.

• Корисний азарт. Як не крути, а теніс — це гра, а значить, для досягнення результату гравець повинен намагатися виграти у суперника, проявивши всі свої навички. Пінг-понг затягує, однак у нього немає нічого спільного з азартними звичками — спорт формує здорове прагнення перемоги, що особливо важливо для дітей та підлітків.

Де займатися настільним тенісом


Загалом підійде будь-яке приміщення достатньої площі зі спеціальним тенісним столом. Його можна організувати власноруч. Другий варіант — піти до спеціалізованої студії, наприклад, у Києві одна з найкращих — KYIV RACKET SPORTS PARK. Ця компанія пропонує індивідуальні тренування та навчання для дітей та дорослих будь-якого віку, оренду залу та навіть може організувати турнір з пінг-понгу. Як корпоративний відпочинок — відмінний варіант. Наприклад, можна зняти в оренду зал та організувати турнір між відділами.
Займаючись спортом, ви робите вклад у своє майбутнє та здоров'я всього організму.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.