Чиновникам показали Луцьке СІЗО. ФОТО

Чиновникам показали Луцьке СІЗО. ФОТО
У Луцьку організували екскурсію в слідчий ізолятор для заступника начальника головного управління юстиції в області Олексій Остапчук, представник обласної спостережної комісії Олександр Кондрацький, начальник Луцького міського управління юстиції Богдана Довгополова.

Гостям СІЗО показали камери, де утримуються неповнолітні ув’язнені та жінки, бібліотеку, молитовну кімнату, відділення соціально-психологічної служби, навчальний клас, медичну частину, кімнату матері та дитини, їдальню, - повідомили у прес-службі обласного управління пенітенціарної служби.

Під час обходу камер, посадовці спілкувалися із неповнолітніми ув’язненими та ув’язненими жінками.

Начальник відділення майор внутрішньої служби Валентин Тиндюк здійснив екскурсію відділенням соціально-психологічної служби. Зі свого боку посадові особи поінформували про роботу організацій, які вони представляють, щодо роботи із засудженими та особами, які звільняються з установ виконання покарань.

Олексій Остапчук, який є також представником Урядового уповноваженого у справах Європейського суду в області, розповів засудженим господарської обслуги про міжнародні правові документи, що стосуються дотримання прав людини, роз’яснив порядок звернень до Європейського Суду з прав людини, а також порядок подання апеляцій до місцевих судів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хвілологічною, такою, якою матюкається хвілолог. Одне "краще" другого.
Відповісти
зеків на мило, гузя теж...
Відповісти