Собача вірність: песик чекає тих, хто його викинув

Собача вірність: песик чекає тих, хто його викинув
У селі Маяки біля Луцька на зупинці живе собака: його тут викинули з машини, але тварина не хоче йти ні до кого жити, чекаючи старих господарів.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Ера», викладеному на сервісі Youtube.

«Я почула, як машина зупинилася, і чи стук був – я не знаю. Виглянула в вікно – собака дуже пищала. Виглянула в вікно – і побачила вже оцю собачку. Вона кульгала дуже сильно. В неї лапка навиворіт, коліна перебиті в крові. Вона на зупинці сиділа», – розповіла жителька Маяків Олена Богданюк.

Три дні новий мешканець узбіччя села Маяки нічого не їв, а тільки лежав і чекав.

Селяни почали перейматися його долею, носити їсти, і Пушок потроху звик до людей. Принесли велику коробку, яка йому за буду, застелили землю, аби не було так холодно.

Тепер Пушок тільки бачить щось у руках – біжить здалеку, а шлях односельців на роботу й додому тепер пролягає через його зупинку.

«Дуже гарний погляд, розумний. Так, як ніби все когось чекає, виглядає. Почали підкормлювати його. Зранку йде на роботу – несу їсти, дівчата вдень приходять», – каже місцева мешканка Ірина Бовчанюк.

Пушок так приглянувся людям, що дехто спробував забрати собачку до себе. Поставили йому буду, посадили на ланцюг, але прижитися вдома песик не зміг. Тільки-но його відпускали – він знову на зупинці: сяде й виглядає колишніх господарів.
«Ми вирішили забрати до себе, щоб він в нас жив. Прийшли, забрали з внуком. Не могли його довго тримати, бо він дуже пищав. Хто б його взяв – кажуть, він затриматися довго не міг, тікав», – розповідає інша жителька села Тетяна Плюшко.

Розповідають, коли були сильні морози і Пушок не витримував, то біг до Тетяни Плюшко, дряпався у двері і просився на ніч.
Коли йдуть діти зі школи – він обов’язково гавкає. Це так, кажуть, кличе до себе, аби погладили.

Селяни ж шукають для Пушка хорошу людину, але той і далі чекає своїх господарів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Може Дана Новарчук його до себе в притулок забере? У неї досвіду з такими клієнтами. Пропаде ж песик, шкода :(((
Відповісти
Останні новини
Собача вірність: песик чекає тих, хто його викинув
20 лютий, 2012, 15:01