У Луцьку Януковичу записали відеопослання

У Луцьку Януковичу записали відеопослання
Активісти та прихильники громадської організації "Національний Альянс" записали президенту Віктору Януковичу відеопослання.

"Сьогодні в Луцьку перебувала, судячи з кількості міліції та інших працівників спецслужб, одна з найнебезпечніших для України осіб - Віктор Федорович Янукович", - пишуть вони у Facebook.

"Протягом всього дня лучани перебували під посиленим захистом від цієї особи: перекрили центральні вулиці, на кожній зупинці чергували по 2 міліціонери, біля ОДА було більше СБУшників ніж мітингувальників - тому Януковича так і не зміг до нас наблизитися і почути. Як вихід – ми записали коротеньке відео, яке назвали "Кілька слів Януковичу від лучан!", - додають "нацальянсівці".

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ВІЗИТ ЯНУКОВИЧА В ЛУЦЬК

Таким чином громадські активісти хочуть, щоб Янукович і члени його команди дізналися, що написи "Волиняни щиро вітають Президента України Віктора Януковича" на біл-бордах при в’їзді у Луцьк не відображають настроїв Волині.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 27
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
СОБАЧИЙ ЛАЙ З ПІДВОРОТНІ...
Відповісти
Тупа акція по саме нікуди! Горе-активісти!
Відповісти
Всіх хто проти цього звернення - тролі-регіонали або Кононовичі. Не звертайте на них уваги :)
Відповісти
МАМА ДАРАГАЯ! ТО ПЕВНО НАША МОЛОДА "ЕЛІТА НАЦІЇ"!
АХАХАХА
БИДЛО ПОЗОРИТЬ ПРАЦЬОВИТУ МОЛОДЬ!
Відповісти
Згідний!
Відповісти
ну я не в захваті від нашого президента, але, по-моєму, це перебор. народ, а вам не страшно відверто говорити це? наші міліціонери вчора робили з простих лучан ворогів народу, тримали в заторах годинами, а ви тут таке мочите...
Відповісти
молодці
Відповісти
Розум є??? Таке викладати в інтернет-видання! Ганьба кожному, хто казав слово, а особливо останньому молодому чоловіку. І чому це Ви підписалися шановні за всю Волинь??? Хто дав таке право??? Я особисто ні слова не підтримую!!! Я не кажу, що немає проблем, але прор них треба казати мудро і з честю, а не, вибачте на слові словесно "поносити" все і вся... Руйнувати завжди легше, аніж будувати, а що ти молодий чоловіче збудував, чи будуєш??? яке твоє майбутнє??? розум є???
Відповісти
Бидлоття, не варто опускатись до такого рівня :(
Відповісти
троллі )
Відповісти
НЕ очікував там побчити Іру :(
Відповісти
Боже, спаси нас від дуркуватих людей, які знімали це відео!
Відповісти
Шановна редакція Волиньпост! Як можна опускатися до такого рівня та оприлюднювати таку ахінею!? Ви мабуть скоро почнете публікувати і фотозвіти з парканами на яких буде слово з трьох букв!!!
Відповісти
Згідний, відносно шановної редакції... Краще заберіть це відео... тим більше, що позитивних відгуків одиниці...
Відповісти
Останній пацик дійсно перебрав.А от перший гарно сказав.Чомусь прем'єр Британії може вільно їздити в метро,ніхто доріг не перекриває,та й ні один президент інших країн світу так не боїться за свою дупу.Ну,хіба що Путін.Але там більше піару,ніж страху.Януковичу б на велосипеді проїхатись з ДПЗ до авіазаводу через Рованці.
Відповісти
Мені соромно за це відео...
Відповісти
Цікаво скільки заплатили цим "волинянам". Цікаво - вони дійсно волинські? На скільки мені відомо на Волині-Культурні люди, які ніколи на старшу себе людину не звернуться тільки по імені- це дійсно перебор, а можливо , цей останній хлопчина з президентом в дитинстві разом свиней пасли? Ганьба!
Відповісти
Я не підтримую і не підтримував Януковича. Але ця "публікація" - ганьба як для даного Інтернет-видання, так і для Волині в цілому.
Видаліть дану публікацію!
Відповісти
Сором!
Доля країни в наших руках. Але судячи з виступу цих "активістів", світлого майбутнього нам не бачити ще довго...
Відповісти
Мене вражає те, що всі вічно невдоволені і постійно відправляють владу у відставку (не тільки нинішню), в той же час не пропонуючи ніяких конкретних заходів. Стадо баранів просто.
Відповісти
все проплачено, навіть якщо і пропонуєш тебе не почують
Відповісти
Скільки гарних та "нібито доречних" коментарів, а чи ви всі хто писали "Ганьба", зробили щось для України, що зробили ви? тільки чесно. Це відео має право на життя, це відео відображає настрої багатьох українців, і це не "бидло", це національно свідома молодь... що вони зробили? а що ви їм дали зробити? а, шановна владо? починаймо із себе, так...чому скажіть будь-ласка медики були здивовані, коли наш шановний президент назвав їх середню зарплату - 4200 гривень...куди пропали гроші, куди гроші постійно пропадають, чому безліч фактів приховується і дотепер, чому в нас нібито безкоштовна медицина і безкоштовна освіта? і таких питань ще безліч...і це відео має право на існування, бо наболіло!
Відповісти
Я дуже люблю цю тезу :"зробили щось для України, що зробили ви? "
Щось можна зробити і громадському туалеті, а от побудувати цей туалет і провести до нього каналізацію зможе не кожний.
Аналізуючи біографії волинських апазиційних вождиків можна прийти до висновку, що вони можуть зробити або "щось", або кричати в рупор...
Хотілося б помилитись, але досвід і практика показує що на більше вони на-жаль не здатні...
Відповісти
націнальна свідома молодь??? якби щось варте похвали чи уваги зроби в би, то не молов би нечесті язиком!!! Ті, хто роблять ті мовчать, або кажуть по суті!!! Завтра буде інший президент і його лаяти буде... Натура така в людини, паскудити все і вся!!! Жалко, що відео залишили..
Відповісти
Вся біда в тому,що наші керівники НЕ ЛЮБЛЯТЬ ПРИСЛУХАТИСЬ до тих людей,котрі мають свою думку,а до того ж,якщо ця думка відризняється від тієї,що "ВОНИ" звикли слухати щодня.Те все,що чує "наш гарант",так званий ОДОБРЯМС,мусять говорити ТІ,ПОДХАЛІМИ,що звикли це робити,стоячи в ПОЗІ ХВОЙДИ,до того ж,ДЕШЕВОЇ ХВОЙДИ! І звикли вони це робити роками і десятиліттями,при будь-якій владі!Я впевнений,що і ГІТЛЕРА,вони так само ХВАЛИЛИ Б та стояли б НАВКОЛІШКИ!!! Для багатьох було дивно чути від "гаранта",що моя сестра,а вона лікар,має таку зарплатню?! Скажіть - це слова президента України чи чужеземного посла з африканського племені ЛУМБУ-МУМБУ!!!А за пенсії,взагалі,СТИДНО МОВИТИ про таке "ПОКРАЩЕННЯ ВЖЕ СЬОГОДНІ"!!! ВИСНОВОК:поїздка "нашого гаранта" до волинських КОЗЛІВ - НАЙГАНЕБНІШИЙ ПІАР 21-го сторіччя!!! Назвавши свій народ КАЗЛАМІ - такий "президент" НЕ МОЖЕ БУТИ ГАРАНТОМ!!! Так що,ВОЛИНЯНИ ПРАВИЛЬНО ГОВОРИЛИ про те,ЩО НАБОЛІЛО!!! ХОЧА він ЦЬОГО НЕ ПОДИВИТЬСЯ та НЕ ПОЧУЄ - ПОДХАЛІМИ ВСЕ ДЛЯ ЦЬОГО ЗРОБЛЯТЬ!!!
Відповісти
Ні. Це не прояв національної свідомості. Це така собі атракція для молоді - обіSрати Януковича. А "безкоштовні" медицину і освіту кришують ТУТ, в не у Києві. Кравчук набагато більш причетніший до так званих "благодійних" внесків, ніж якийсь там Янукович.
Відповісти
Іра Качан сама гарна :)
Відповісти
Останні новини
У Луцьку Януковичу записали відеопослання
13 вересень, 2013, 08:00