«Арсенал» ‒ «Волинь»: напередодні

«Арсенал» ‒ «Волинь»: напередодні
У п'ятницю, 13 вересня, луцька «Волинь» поїхала в Київ, де зіграє з місцевим «Арсеналом».

13 вересня дублери під керівництвом Олега Федюкова зіграють проти «молодіжки» киян у Борисполі на стадіоні «Колос» (початок о 16:00), а основні склади зійдуться у двобої в суботу на стадіоні «Динамо» о 17:00, - повідомили у клубній прес-службі.

«Волинь» в Криму готувалася до серії із чотирьох виїзних матчів із п’яти, які доведеться провести у проміжку між 14 вересня та 5 жовтня. Тут зіграно спаринг із «Таврією» (1:1), а в Луцьку команда Кварцяного зустрілася із командою чемпіонату Львівської області «Гірником» (6:1).

Передусім, згадаємо виступи «хрестоносців» Богдана Шершуна та Еріка Матуку за киян. Торік камерунець, до речі, відіграв за «каштанчиків» проти «Волині». Тоді гості у Києві врятувалися в кінці матчу (1:1), а в Луцьку у травні деморалізована на той момент «Волинь» програла 1:3.

Прикметно, що цьому матчі за «Арсенал» відзначалися колишні гравці «Волині» - В'ячеслав Шарпар та двічі Володимир Аржанов. Останній – найкращий бомбардир у матчах киян та лучан серед діючих гравців у складах обох команд (3 голи).

Зазначимо, що у складі «канонірів» ще два футболісти, які виступали за лучан – Олег Герасимюк та Олександр Романчук. До всього спортивний директор киян Владислав Ващук свого часу захищав кольори «Волині».

В історії протистоянь обох команд незначна перевага на боці «Арсеналу». Із 16 матчів кияни виграли у семи, п’ять програли й чотири матчі закінчилися у нічию. Різниця голів – 27:15 на користь «каштанчиків».

На цей матч дискваліфікованих в «Арсеналі» немає, а от у «хрестоносців» відсиджуватиме на лаві за 4 картки Ян Масло.

Суддівську бригаду матчу очолить одесит Віталій Годулян. Телетрансляцію матчу дивіться на каналі «2+2», коментатори – Ігор Циганик та Сергій Нагорняк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Янукович у Луцьку. ВІДЕО
13 вересень, 2013, 10:36
«Арсенал» ‒ «Волинь»: напередодні
13 вересень, 2013, 10:00