У мерії Луцька пояснили, чим скомпрометував себе учасник тендеру на реконструкцію зоокуточка

У мерії Луцька пояснили, чим скомпрометував себе учасник тендеру на реконструкцію зоокуточка
У Луцькій міській раді заявляють, що підприємство ПАТ «Рембудуправління-Вишків-АТ» скомпрометувало себе під час виконання робіт у Луцькій міській клінічній лікарні, зробивши цю роботу вкрай неякісно.

Й саме цей факт взяв до уваги тендерний комітет, визначаючи виконавця реконструкції луцького зоокуточка.

Нагадаємо: керівництво ПАТ «Рембудуправління-Вишків-АТ», яке брало участь у конкурсі на реконструкцію зоокуточка, вважає результати конкурсу несправедливими. У цьому конкурсі право освоювати близько 19 мільйонів гривень віддали компанії «Луцьксантехмонтаж», а не «Рембудуправлінню-Вишків-АТ», яке теж подавало заявку.

Тендерний комітет взяв до уваги лист управління капітального будівництва міської ради. У ньому йшлося про те, що компанія «Рембудуправлінню-Вишків-АТ», яка на початку цього року виграла тендер на реконструкцію міської клінічної лікарні (там робили добудову для встановлення ангіографа) неякісно зробила роботу.

Начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан пояснює: «Ви розумієте, не я сам писав цього листа, його готував інженер управління, людина з багаторічним досвідом, який наглядав за роботами. До того ж, був лист від київської фірми, яка встановлювала ангіограф: вони теж заявили, що приміщення зроблене неякісно. Цей лист я теж надіслав у тендерний комітет».

Леонід Карабан перераховує найбільші проблеми, які виникли в ході робіт у лікарні: «Перегородка була встановлена не по проекту, кімната була на 60 сантиметрів завужена. Це є в листі київської кампанії, яка займається монтажем обладнання. Три рази переробляли закладні деталі для ангіографа. Поки не найняли іншого підрядника, і той зробив. Лінолеум був постелений «похабно», не відповідав санітарно-гігієнічним нормам. Знову ж таки: найняли окрему фірму, яка його перестелила. В приміщенні щитової підлогу зробили без каналізаційних ухилів. Тому клали плитку, щоб можна було створити ухил. І це далеко не все…».

Окрім того, у відділі інформаційної роботи мерії кажуть: медичні працівники лікарні теж незадоволені тим, як проводили добудову під ангіограф. Затягували із термінами виконання робіт, було багато прорахунків у проектуванні, використовувалися матеріали, які не можна використовувати, були проблеми з вентиляцією, проводку провели по поверхні стін тощо. Будівельники постійно переробляли зроблене. І взагалі: виникало питання щодо кваліфікації цих людей, стверджують медики.

Відділ інформаційної роботи Луцької міської ради надав фото приміщення для ангіографа, яке будувало ПАТ «Рембудуправління-Вишків-АТ».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: проблема
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"ангіограф" тоже ПАТ «Рембудуправління-Вишків-АТ» устанавливало?:)

Відповісти
та думаю, що ні. але ж будівельні роботи у приміщенні робили вони і причому дуже халявно
Відповісти
Ця фірма проводила роботи у нашій поліклініці. Більших " халтурщиків" я ще небачив.
Роботи виконували не якісно. Не дотрималися термінів. І слава Богу їх вигнали з поліклініки. А то ми по сьогоднішній день не мали б нормальних умов для лікування.
Відповісти
Правильно їх критикують. Ця будівельна фірма також виграла була тендер по ремонту приміщень обласної дитячої лікарні. Звіди їх також погнали за не якісне виконання робіт.
Відповісти
Керівництво цієї фірми ухиляється від сплати податків. Уже порушено кримінальну справу.
Відповісти
І що, що порушено справу. Смаль " порішає" в обласній прокуратурі. У нього там є так звані захисники.
Ось побачите. А податкова нічого не зробить.
Єдина надія на СБУ.
Відповісти
На тему статті "Із тендером на реконструкцію луцького зоокуточка розбиратиметься прокуратура". В коментарі 13.09.2013 я попереджав, що стаття прихованого замовного характеру. Опублікувавши статтю " У мерії Луцька пояснили, чим скомпроментував себе учасник тендеру на реконструкцію зоокуточка" видання перетворилося на дошку оголошень в інтернеті без власних думок,фото, відео та документв.
Відповісти
То ж зрозуміло, що Луцьк сантех монтаж виграло тендер, бо пробашляло Клімчуку, Романюку і ще може який людям, які дають дозволи. Власник фірми завжди дає відкати, тому виграє майже всі тендери. От цією фірмою і треба займатись відповідним органам.
Відповісти
Робота "Вишків -АТ" - це радянська халтура 70-х років. Там немає жодного спеціаліста. В такому стані чи гірше здавались квартири у 70-х роках. І це при сьогоднішній конкуренції?!
Відповісти
"СкомпромеНтував" у заголовку - ви круті!!!
Відповісти
"Знову ж таки: найняли окрему фірму, яка його перестелила. В приміщенні щитової підлогу зробили без каналізаційних ухилів. Тому клали плитку, щоб можна було створити ухил. І це далеко не все"..., а як приймали роботу цієї фірми)))?Чому не вимагали перерробити, а наймали іншу?)))
Відповісти
Останні новини
У мерії Луцька пояснили, чим скомпрометував себе учасник тендеру на реконструкцію зоокуточка
14 вересень, 2013, 11:42