Ківерчани виграли грант на прокладання каналізації

Ківерчани виграли грант на прокладання каналізації
Ківерцівська районна рада виграла грант у 4880 тисяч гривень для каналізування та благоустрою вулиці Незалежності у райцентрі Ківерці – гроші дадуть за перемогу у Всеукраїнському конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування.

Про це повідомляє Ківерці-он-лайн.

Як зазначають у райдержадміністрації, район здобув перемогу з проектом від Ківерцівської районної ради «Об’єднання зусиль органів місцевого самоврядування, виконавчої влади, територіальної громади для розвитку централізованої системи водовідведення в м. Ківерці».

Згідно з ним, планується прокладання зовнішньої каналізації на вулиці Незалежності, благоустрій та озеленення території (відновлення тротуарів та асфальтового покриття вулиць, висаджування дерев та кущів тощо).

В лютому Рада Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування оголосила перелік проектів-переможців Конкурсу у 2011 році. Цього року загальна їх кількість сягнула 130, з них 9 з Волинської області.

24 червня 2011 року організації-партнери підписали протокол про наміри спільної реалізації проекту, в якому були розподілені обов’язки між всіма його учасниками. До їх списку увійшли: Ківерцівська районна рада, Ківерцівська міська рада, Ківерцівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційних мереж «Ківерціводоканал», приватний підприємець Гут В.В., відділ освіти райдержадміністрації, центральна бібліотека Ківерцівської районної централізованої бібліотечної системи, Ківерцівська дитяча музична школа та громадська організація «Агентство регіонального розвитку «Ківерцівщина».

Щодо фінансування, то для реалізації основних заходів проекту з державного бюджету буде виділено 480 тисяч гривень, з бюджету Ківерцівської районної ради 100 тисяч гривень та 354,5 тисячі - від організацій-партнерів.

«Метою даного проекту є покращення екологічного стану міста та підвищення якості надання соціальної послуги з водовідведення для населення центральної вулиці міста Ківерці», - кажуть чиновники.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ківерчани виграли грант на прокладання каналізації
20 лютий, 2012, 14:36