Фото «типового» Ковеля

Фото «типового» Ковеля
Ковель ‒ один із райцентрів Волинської області. Ще його називають «містом залізничників», оскільки він є одним із найбільших залізничних вузлів в Україні. Окрім того, є унікальний 65-кілометровий відрізок залізничного полотна, який з’єднує Ковель із Польщею, ‒ вузькоколійка, яка веде до міста Холм.

Місто двічі перемагало у всеукраїнському конкурсі «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку» серед міст з населенням до 100 тисяч мешканців.

Тож, пропонуємо переглянути добірку фото зі сторінки «Типовий Ковель» із соціальної мережі Вконтакті. Загалом на неї підписалося 6 547 людей. Цікаво, що в статусі групи написано: «Прівєт пацани і тьолкі».

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО «ТИПОВОГО НОВОВОЛИНСЬКА»


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"...вузькоколійка, яка веде до міста Холм..." - извините, но это не узкоколейка, это европейская колея. Наша колея по "советским" стандартам имеет ширину 1520 мм, европейская - 1435 мм. А узкоколейками называют железнодорожные пути с шириной колеи 600 - 1200 мм.
Відповісти
До Ковеля не вживається термін "райцентр", так як офіційно це - "місто обласного підпорядкування". Ковель - один з найбільших залізничних вузлів Західної України.
Відповісти
А мені дуже подобається моє місто. Мальовниче та затишне.
Відповісти
Стан унікальної ділянки так званої "вузькоколійки" ще гірший за стан сьогоднішньої України, максимальна швидкість в зв`язку з її аварійністю становить 25км/год,можете собі уявити скільки часу займає поїздка з Ковеля до Ягодина і ремонтом навряд чи будуть займатися, своєї техніки немає, а европейцям потрібно платити в евро, яких ніхто не виділить...
Відповісти