У Житомирі після самолікування померла дитина

У Житомирі після самолікування померла дитина
22 вересня в приймальному відділенні Ружинської районної лікарні, що на Житомирщині, померла 5-річна дівчинка.

Наразі правоохоронці з’ясовуюють причини та обставини, що призвели до трагедії, ‒ повідомляють у прес-службі міліції України.

Як пояснила 37-річна мати, дівчинка граючись поряд з плитою разом зі своєю півторарічною сестричкою, випадково перекинула каструлю з окропом. Гаряча вода потрапила на обох дітей, однак більше дісталося старшій – у неї була обпечена вся спина та ноги. Жінка самостійно обробила рани дітей протиопіковим спреєм та вирішила за медичною допомогою не звертатись, адже, на її думку, діти заспокоїлися та почувалися добре.

Лише наступного дня, помітивши, що одній з донечок стало зле, мати викликала фельдшера та дітей було терміново госпіталізовано. На жаль, старшу дівчинку медики врятувати не змогли – дитина померла в приймальному відділенні. Менша дівчинка зараз знаходиться під наглядом лікарів, стан її оцінюють як середньо важкий.

Слідчим відділом Ружинського РВ УМВС України в Житомирській області розпочато досудове розслідування за ст. 166 Кримінального кодексу України «Злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування». Законодавством визначено покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Житомирі після самолікування померла дитина
23 вересень, 2013, 12:21
Фото «типового» Горохова
23 вересень, 2013, 11:28