Версію міліції про «маскарад» у Луцьку назвали неправдою, погрозами та перекручуванням фактів

Версію міліції про «маскарад» у Луцьку назвали неправдою, погрозами та перекручуванням фактів
Керівник студії «ПравдаPRO» Сергій Шараєвський (на фото) прокоментував заяву начальника УМВС Волині Олександра Терещука щодо інциденту з «міліцейським маскарадом».

Нагадаємо, 19 вересня Шараєвський оприлюднив відео конфлікту між лучанином та правоохоронцями, які були переодягнуті у форму працівників ПАТ «Волиньгаз». Зі слів Шараєвського, ці люди без пред’явлення документів намагалися затримати чоловіка, застосували сльозогінний газ, - пише ТРК «Аверс».

Натомість начальник УМВС Волині Олександр Терещук 23 вересня розповів, що правоохоронці проводили затримання в рамках розслідування кіберзлочину. Окрім того, головний міліціонер області повідомив: порушника нібито «кришувала» знімальна група, яка називала себе журналістами, яку найняв і повністю обладнав технікою підозрюваний. "На сьогодні це не встановлено, що вони є журналісти", - говорив тоді Терещук.

Сергій Шараєвський у відповідь заявив:

«Людина такого рівня, як начальник МВС не має право говорити голослівно, а повинна приводити хоча б якісь елементарні докази. Техніку маємо свою і дуже хорошу. Жоден луцький підприємець навряд чи собі таке дозволить. За «журналістські послуги» нам ніхто не платив і ми за таке гроші не беремо».

«Дивує також те, що пан Терещук сумнівається у тому, чи ми дійсно журналісти. Чомусь у Верховній Раді не сумніваються і дають нам акредитацію на зйомку. Чомусь відомі політики, музиканти та діячі не сумніваються і погоджуються на інтерв’ю з нами (Унгурян, Мірошніченко, Філарет, Кобзон тощо). Чомусь попереднє начальство МВС у Волинській області не сумнівалося і співпрацювало та сприяло у зйомках фільмів серії «Правда PRO», - додав директор студії.

Водночас він відзначив: вони звикли працювати під шквалом погроз та небезпек.

«Але все-одно неприємно, коли високопосадовці дозволяють собі опускатися на рівень неправдивих припущень, погроз та перекручування фактів. Хочеться нагадати, що існує стаття 171 ККУ про переслідування журналіста за виконання професійних обов’язків здійснюване службовою особою», - каже Шараєвський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а чо нема фото посвідчення журналіста...бреше Шураєвський, що він журналіст, якийсь оперетор аматор весілля зннімає)))
Відповісти
Баба є баба!!! йди вареники ліпи! :)
Відповісти
З якого це часу керівники якихось підвальний студій стали коментувати дії міліції? Вас ще за зйомку порнухи рано чи пізно посадять.
О май год!
А що з приводу затримання злодія скаже сантехнік дядя Вася?
Відповісти
нє, ну зачем так жістоко?
чуть шо - сантехнік дядя Вася.
мне насрать.
Відповісти
А з якого це часу міліція у нас така особлива. По-моєму, коментувати дії міліції мають право усі. І ніхто, на щастя, нас цього права поки не позбавив. Щодо журналіста, то наша славна міліція звинуватила його у корумпованості. Невже він має мовчати?
Відповісти
а сам напевно її і знімаєш??? Коментувати може кожен, якщо йдеться публічно про нього, це зрозуміло кожному. Згідно чинної Конституції, влада обирається народом і для народу. Якщо у Вас є факти, щоб спростувати, робіть це, а у Вас немає їх то мовчіть... До-речі... А чому керівнику студії соромно представитись, якої саме студії? Може й соромно, бо знімає таке..
Відповісти
Шановні читачі ВолиньPost та автори коментаріїв.

Дуже дякую за приділену увагу до моєї скромної персони. Але хотів би поставити у цих баталіях крапку. Звісно, ви маєте повне право обговорювати події, їх опис у ЗМІ, висловлювання всіх учасників. На жаль, моя зайнятість не дозволяє приділяти цьому надто багато часу. Тому нехай це краще затихне, а ваша увага переключиться на щось важливіше. Або хай продовжується без мене.

Я сказав все і більше добавити нічого. Йде слідство, буде суд. Я зробив те, що мав зробити. Комусь подобається, комусь ні. Оправдовуватися не буду, не буду й осуджувати. Бог, який знає, що в серці людини, розбереться по справедливості.

Запрошую вас набрати в Google "правда pro" і познайомитися з тим, що моя студія робить. Перше посилання. Можливо, ваше враження зміниться. Можливо, в кращу строну.

З повагою,
Сергій Шараєвський
Режисер, сценарист, журналіст

Відповісти
Браво!Ви дуже достойна людина!Ми втомилися від брехні.Не звертайте уваги на поліщуків дурнуватих.
Відповісти
Високопосадовці не лише дозволяють собі опускатися на рівень неправдивих припущень, погроз та перекручування фактів, але саме зараз, у даний період часу займаються фабрикуванням показів свідків за даною справою, підробкою протоколів, залякуванням громадян.

І як сказали в Партії Регіонів: http://glavcom.ua/news/155891.html
"... глубоко коррумпированная система правоохранительных органов, которая фактически превратилась в аппарат насилия и выколачивания денег. Вот это – наш главный враг Украины», - заявил Левченко."...
Відповісти
Останні новини
Версію міліції про «маскарад» у Луцьку назвали неправдою, погрозами та перекручуванням фактів
25 вересень, 2013, 12:34