Депутата «від Палиці» пустили в етичну комісію Луцькради

Депутата «від Палиці» пустили в етичну комісію Луцькради
Депутат Луцької міської ради Ігор Поліщук (на фото) не має права бути членом комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту, - вважає депутат міськради Олена Голєва.

Причиною цього вона вважає той факт, що, за інформацією журналістів, на нещодавніх проміжних виборах до міськради Поліщук "скуповував голоси".

А така людина не може бути в комісії, яка завідує законністю, заявила Голєва під час сесії міськради у середу, 25 вересня.

Депутати розглядати кандидатуру Поліщука як нового члена постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Олена Голєва висловила претензію: як може до комісії з прав законності входити людина, яка займалася підкупом виборців на виборах до міської ради?

На це різко відреагував депутат Микола Дендіберін і заявив, що «не треба ображати людину», бо таких фактів про підкуп немає.

Сам Поліщук також заявив, що це неправда. Він стверджує: ані правоохоронні органи, ані виборча комісія не можуть підтвердити факти підкупу виборців.

Після голосування депутати таки затвердили Полішука у складі «регламентної» комісії.

Нагадаємо, за інформацією ВолиньPost, перед виборами депутата міськради у 10 окрузі міста Луцька мешканцям цього округу вручали продуктові картки на 100 гривень, які можна було отоварити у гуртівнях ПАККО. Картки вручалися від імені благодійного фонду Ігоря Палиці. За неофіційною інформацією, люди, які вручали картки, просили виборців за це проголосувати на виборах за Ігоря Поліщука. Поліщук, як відомо, працює юрисконсультом фонду Ігоря Палиці. Сам депутат факти роздачі карток "в обмін на голос" заперечив.

Окрім цього, в день виборів біля виборчих дільниць бачили людей, які, за інформацією спостерігачів, вручали виборцям 150 гривень, якщо ті показували на телефоні зображення бюлетеня з голосом за Ігоря Поліщука.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо витрачати час на кожну собаку, що гавкає, то життя не вистачить. Але я б на місці цього депутата подякувала ВП за таку надмірну увагу:))) От форми подяки - інше питання...
Відповісти
Так так дійсно підкупляв , саме цікаве це те, що весь його район знає що підкупляли а міліція незнає, ну як інакше назвеш наших міліціонерів як не придурки
Відповісти
От і довгожданне слово пані Голєвої, нашого народного адвоката!!!! Не могла вона стерпіти такого!!! Мабуть тепер судитись буде! Болить їй за людей! І сміх і гріх.
Відповісти
Останні новини
Депутата «від Палиці» пустили в етичну комісію Луцькради
25 вересень, 2013, 15:35