Закривають один із найстаріших журналів України

Закривають один із найстаріших журналів України
Керівник видавництва «Преса України» підписав наказ про ліквідацію журналу «Перець» та скорочення штату працівників з першого грудня.

Про це повідомив карикатурист та працівник видання Валерій Чмирьов у своєму блозі, ‒ пише Українська правда з посиланням Телекритику.

«Керівник видавництва «Преса України» підписав наказ про ліквідацію журналу «Перець» та скорочення штату працівників з 1.12.2013 року як нерентабельного», ‒ стверджує карикатурист.

Творчому колективу видання запропонували зайняти робітничі посади. Пан Чмирьов написав також, що колектив наразі чекає на пропозиції, які б дозволили працівникам працювати над журналом.

«Працівникам журналу запропоновані посади в комбінаті на кшталт брошурувальника, прибиральника тощо, ‒ написав Чмирьов. ‒ Творчий колектив художників-карикатуристів, гумористи, штатні працівники змушені шукати прихистку у якомусь іншому видавництві. Дуже сумно! Чекаємо на пропозиції».

Також карикатурист нагадав, що у березні 2014 року журналу виповнилося б 92 роки, а за часів СРСР наклад «Перцю» складав біля трьох мільйонів екземплярів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.