Можуть почати карати тих, хто грає в комп'ютерні ігри

Можуть почати карати тих, хто грає в комп'ютерні ігри
Міжнародний комітет Червоного Хреста звернувся до творців комп'ютерних ігор, присвячених військовим конфліктам, щоб вписати в їх правила положення Женевської конвенції про норми ведення бойових дій.

Геймерів треба карати за надмірне насильство в ході віртуальних військових дій, вважає організація, пише ZN.UA з посилання мна "Російську службу ВВС".

За словами представників організації, правила багатьох "шутерів" заохочують надмірне застосування насильства аж до скоєння військових злочинів - вбивства мирних жителів і застосування тортур.

Йдеться про те, що геймер, який грає за солдата і здійснює військові злочини, повинен бути покараний. Наприклад, за сюжетом повинні вивести з ладу солдати його власної армії, вважає РБК. На думку Червоного Хреста, подібний сценарій повинен стати частиною таких популярних ігор, як Medal of Honour або Call of Duty.

В компанії Bohemia Interactive Studio британським журналістам розповіли, що вже погодилися з пропозиціями Червоного Хреста.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чего-то я не понимаю. как бы во время двух мировых войн войнушек компьютерных еще не было, откуда же столько трупов взялось?
есть версия, что идиотам лучше повтыкать в монитор и пострелять там, чем выпускать идиотскую энергию по живым целям.
хотя бог его знает, как эти игры влияют на особо неокрепшие умы. переходите на порно, ребята.
Відповісти