У січні вийде книга про луцьку порностудію

У січні вийде книга про луцьку порностудію
У січні наступного року в Україні вийде книга, в основу сюжету якої лягла історія з викриттям порностудії у Луцьку.

Книга вийде у харківському видавництві «Клуб сімейного дозвілля» – розповів 27 вересня український письменник Андрій Кокотюха під час чату на ВолиньPost.

«Знаю, що в січні наступного року у харківському видавництві «Клуб сімейного дозвілля» вийде книга, в основу якої лягла історія про викриття порностудії в Луцьку. Знаю це, бо шукав для автора людину, котра напише передмову. Звідси й дізнався про цю історію», - розповів Кокотюха.

Як розповідала раніше головний редактор видавництва «Клую сімейного дозвілля» Світлана Скляр, книгу пише кілька авторів – письменники і журналісти, але вийде вона під псевдонімом Єлизавета Вороніна.

Як відомо, в лютому 2010 року правоохоронці викрили в Луцьку порностудію, яка виготовляла та розповсюджувала в інтернеті порнографічні фото і відеопродукцію. Декілька місяців через інтернет місцеві моделі демонстрували свої принади іноземцям. Виявилося, що бандою керував громадянин Німеччини та директорка луцького модельного агентства «Гламур».

Окрім того, під час чату на ВолиньPost Андрій Кокотюха сказав: «Моя спеціалізація – художня література, кримінальні та детективні романи, сюжети яких підказує кримінальна хроніка і наше життя. ..Як журналіст я працював на телепроектах з кримінальною тематикою та написав чотири книги нарисів під загальною назвою «Кримінальна Україна». Сюжетів з Волині в жодну з них не потрапило хоча б тому, що на той час у мене не було консультантів з регіону. Якщо буде реальна історія не просто скоєного злочину, а й належного покарання, і ця історія відбулася саме в Луцьку, готовий взятися за книгу на основі цих подій».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"У січні вийде книга про луцьку порностудію. Книга вийде у видавництві «Клуб сімейного дозвілля»"
Ґы...
Відповісти
Чого Дьоміна не в тюрмі краще скажіть.
Відповісти
А Вам від того полегшає?!
Відповісти
ви б написали про сроманюків та решту.то в рази більше шкоди цьому суспільству приносить...а клєймити позором дівіц якіх виховала система,батькі ,дьоміни при тонкому надзорі прокурорів то останнє діло..чи не перше для вас?
Відповісти
У кого є список імен дівчат,які там працювали?
Відповісти
а вам для чого?
Відповісти
В "письменника" більше немає де черпати натхнення ????
Невже ви думаєте, що людям це справді цікаво??
Відповісти
звісно, що людям це цікаво.
Відповісти
Не Людям, а пліткарям?!
Відповісти
Дуже цікаво! Познайомиться мій син із дівчиною і окажеться що вона із "темним мастурбаційним минулим", то кому така невістка в хаті треба буде?
Відповісти
не перживайте файна невістка може бути..
Відповісти
чекаю з нетерпінням цю книгу, бо знаю багато дічат які працють у таких студіях "моделями" а яка назва книги буде?
Відповісти
Останні новини
У січні вийде книга про луцьку порностудію
29 вересень, 2013, 12:58