Два луцькі гурти святкують дні народження

Два луцькі гурти святкують дні народження
Луцькі гурти "ФлайzZzа" та "Фіолет" відзначили дні народження.

1 жовтня 2013 року їм "виповнилося" 13 і 4 роки відповідно.

"Так, 13 (!) років тому і саме першого жовтня (у День Музики) відбувся наш перший виступ. Трапилось це на відбірковому етапі фестивалю "Червона Рута" у Луцьку. Ріспект усім учасникам гурту різних років за те, що свого часу доклали руки, ноги та мізки до нашої історії. Дякуємо усім фанам і прихильникам за те, що ви з нами! Далі буде.. :)", - йдеться у повідомленні, яке опубліковане в групі гурту "ФлайzZzа" в Вконтакте.


Відео з телеканалу "Нова Волинь"

Вокаліст "Фіолету" Сергій Мартинюк у Facebook написав: ".. 1 жовтня 2009-го року ФІОЛЕТ відіграв свій перший повноцінний "електричний" виступ, - саме ця дата і стала для нас нашим офіційним днем народження;) символічно, що саме 1 жовтня відзначають Міжнародний День музики і саме сьогодні ми святкуємо свій 4-ий день народження. За ці чотири роки ми відіграли понад 200 концертів, записали чимало хороших пісень, зняли декілька кліпів і головне - отримали ВАС - наших відданих, просто хороших і розуміючих шанувальників!"

"Все було б далеко не так, аби наші пісні не співалися разом з вами на концертах і ваші обличчя навпроти не горіли від щирого усвідомлення того, що РАЗОМ ми робимо щось по-справжньому вартісне! Роки йдуть, в гурті відбуваються деякі зміни, про які ми вам розповімо згодом, але ФІОЛЕТ продовжує жити і творити. Попереду наші нові дні а з ними нові пісні, концертні майданчики та обличчя. Сподіваємося, всі ті, хто був з нами до цього з нами і залишаться, а всі нові обличчя знайдуть себе в нашій музиці! ДЯКУЄМО!", - додав він.



До слова, 1 жовтня день народження святкує барабанщик гурту "VISCULA" Остап Сухоцький.

Остап Сухоцький
Остап Сухоцький

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
група Бредор про ці гурти

http://www.youtube.com/watch?v=giC3-LnnV4c

відео 14 секунд.
Відповісти
Останні новини
Два луцькі гурти святкують дні народження
01 жовтень, 2013, 18:00