Під Київрадою побили «беркутівця». ФОТО

Під Київрадою побили «беркутівця». ФОТО
Між правоохоронцями й активістами, які прийшли протестувати проти засідання Київради, зав’язалася сутичка.

Одного з «беркутівців» побили, ‒ повідомляє ТВі.

Кілька активістів знімали з правоохоронців кашкети та кидали їх у натовп, постраждали також «обладунки» деяких «беркутівців». Активісти-свободівці кидали димові шашки у правоохоронців.

Як відомо, на сьогодні, 2 жовтня, заплановане засідання Київради, яку опозиція вважає нелегітимною. Зранку під будівлею КМДА зібралися на мітинг прихильники опозиційних партій. Територію довкола Київради охороняє півтисячі правоохоронців.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Який жеш це беркутівець? Це внутрішні війська які аж ніякого відношення до спецпідрозділу "Беркут" немають!!!
Відповісти
Прибити скотину треба було так як вони,пенсіонерів, дітей, ветеранів, інвалідів війни майже щодня бють
Відповісти
от мені цікаво чому правоохоронці не застосовували спецзасоби, по дупі йолопа великорослого зі свободи відгамселили б може тупості менше було б. коли свобода бє чийогось сина (нехай у формі і який стоїть бо так треба, такий наказ і він не зрадник своєму слову) то чи у повсякденному житті цей свободівець не почне бити звичайних перехожих?
Відповідь почне і буде (психологія поведінки ще визначена Дарвіном. У результаті цього ми маємо двох небезпечних індивідів побитого, що прагнутиме реваншу (і відіграється на комусь сторонньому) і "переможця" свободівця, що відчуває смак вседозволеності, адреналінове піднесення, стадний інстинкт (який забажає і почне реалізовувати бажання отримати повторну дозу адреналіну за подібним сценарієм _ перспективний маніяк)
Така панове реальність тому наші рекето-бізнесмени, депутати у більшості своїй неадекватні і нам незрозумілі від таких треба очищуватись але не найпростішими способами.
Відповісти
Злочинні накази не варто виконувати - не варто охороняти незаконні зібрання депутатів Київради, то тоді й не буде потерпілих, в т.ч. в погонах. Виконання злочинного наказу - співучасть у злочині
Відповісти
Тебе часом ніхто щодня не б'є?
Відповісти
Останні новини
Під Київрадою побили «беркутівця». ФОТО
02 жовтень, 2013, 13:44