Попри скандал мерія Луцька підписала договір з переможцем тендеру на ремонт зоопарку

Попри скандал мерія Луцька підписала договір з переможцем тендеру на ремонт зоопарку
Виконком Луцької міської ради вирішив підписати угоду з переможцем тендеру на ремонт зоопарку.

Договір, вартість якого понад 21 мільйон гривень, між мерією та ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» підписали 20 вересня, - пишуть Наші гроші з посиланням на «Вісник державних закупівель».

До кінця 2015 року на території зоокуточка мають реконструювати вольєри, комунікації, озеленити територію, поставити лавки й смітники, влаштувати зовнішнє освітлення тощо.

Більшу частину необхідних коштів – 15 мільйонів гривень – Луцьк отримає від Єврокомісії у рамках проекту з розвитку транскордонного природного туризму.

Згідно з даними SMIDA, основним власником фірми «Луцьксантехмонтаж 536» є Віктор Чорнуха, член виконавчого комітету Луцької міської ради, який і проводив цей тендер. У 2006-2010 роках він був депутатом Волинської облради від ВО «Батьківщина».

Ця фірма найбільше відома тим, що раніше регулярно розігрувала тендери зі своєю колишньою дочірньою компанією – ТзОВ «Житлобуд-2», основним власником котрої «Луцьксантехмонтаж №536» був від початку її існування і до липня 2012 року.

Нагадаємо, пропозиція «Луцьксантехмонтажу» не була найдешевшою на тендері. У конкурсі взяли участь ще дві фірми, зокрема ТОВ «Рембудуправління Вишків-АТ» пропонувало виконати роботи на більш, як три мільйони дешевше – за 18,78 мільйона гривень.

Однак, пропозицію відхилили з низки причин: неповний пакет і невідповідне оформлення документів, а також через невідповідність кваліфікаційним критеріям. Висновок про останнє був зроблений конкурсною комісією на основі листа від управління капбудівництва міськради, яке замовило «Вишкову» реконструкцію приміщення в міськлікарні для встановлення ангіографа. Управління стверджувало, що фірма не може здати роботи у встановлені терміни через невідповідність кваліфікації працівників.

Разом з тим представники «Вишкова» наполягали на тому, що подали всі документи, оформлювали їх відповідно до консультації з секретарем тендерної комісії, а заяву управління капбудівництва називали брехнею: строки виконання робіт в лікарні перенесли за взаємною згодою сторін через необхідність усунення деяких зауважень і встановлення самого обладнання, про що свідчить додаткова угода.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
но то взагалі .... Чорнуха рішае все і без різниці хто дешевше а хто дорожче виконае роботи
Відповісти
то ти тута тролиш злодюжко з вишків АТ )))
Відповісти
нічього я нетроллю і причом тут вишків АТ різниця майже 3 міліона і буде роботи виколнувати той що дорожче їх виконає де логіка?
Відповісти
а краще б написали про основне, тобто що буде зроблено:) планується будівництво павільйонів з вольєрами і ставками разом з удосконаленням інфраструктури та облаштуванням прилеглої території, будівництво інфраструктури і моніторингу та встановлення мультимедійних пристроїв в зоопарку в Замості; будівництво містечка для ведмедів (вольєри, тераси), будівництво містечка для левів (павільйон , загони), благоустрій та підведення комунікацій в зоопарку в Луцьку; розробка концепції створення рекреаційної зони в Жешуві і частини зоопарку, просування, організація, навчання, навчальні візити та зустрічі, організація заходів для відкриття нової інфраструктури, аудит проекту, промоційні матеріали, тощо !
Відповісти
з вище сказаним погоджуюсь,але на скільки зміниця ціна квитка і заробітня плата працівників ?так як в Замості? PS "покращення буде для всіх?"
Відповісти
Останні новини
Попри скандал мерія Луцька підписала договір з переможцем тендеру на ремонт зоопарку
04 жовтень, 2013, 08:31