Які курйози Януковича для вас - найпам’ятніші? ПИТАННЯ ДНЯ

Які курйози  Януковича  для вас - найпам’ятніші? ПИТАННЯ ДНЯ
У Луцьку почали "відзначати" два роки з того часу, як Віктор Янукович став Президентом України.

Так, у центрі міста провели антипрезидентську театралізовану акцію - бігали "яйця", а "президента" возили на санчатах.

Веселий характер такого "відзначення" нагадав те, що однозначно лишиться в народній пам’яті поряд з іменем четвертого Президента - численні ляпи і курйозні ситуації.

ВолиньPost дізнавався у своїх читачів, які курйози Віктора Януковича їм найбільше запам’яталися.

Сергій Абрамчук, 26 років, кавеенщик:

«Для кавеенщиків курйози усіх президентів завжди давали і дають матеріал для жартів. Жартували й жартують і з Кучми, і з Ющенка, і з Януковича. Ясна річ, що з колишніх президентів сміються менше, жарти ж повинні бути актуальними. Тому бажаємо президенту мати менше курйозів, щоб кавеенщикам було менше роботи.

Я навіть і не знаю який курйоз Януковича найцікавіший. Ну, з яйцем було весело. Яйце – це вже класика.

Але, знаєте, які б не траплялись кумедні ситуації, вони приносять людям радість. Ми сміємося і продовжуємо собі життя. А це позитив. Зрештою, будь-яка людина має право на помилку, усі ми не ідеальні».

Юрій Сковорода, 22 роки, політолог:

«Найсмішніше, на мою думку, «переплютування» слів, професійні «завтики» на зразок «новорічна…….йолка».

Думаю, що, коли на Януковича впав вінок, то це дуже насмішило і російського президента Дмитра Мєдвєдєва і всіх, хто там був.

Вони просто стримували свої емоції! До речі, Мєдвєдєв класно відривається в танцях, тому Янукович може посміятися і з нього.

Як впливає на імідж? Це імідж «клоуна-інтелектуала». Більше ніяк це не назвеш. Прикро, що це впливає не так на імідж Януковича, як на імідж України в цілому».

Ірина Качан, 24 роки, журналіст інтернет-видання ВолиньPost:

«Помилятись може і має право кожна людина. Але президент країни – це не кожна людина. Ну, в попередніх українських президентів не було стільки сміхотворних ситуацій. А в Януковича ледь не через тиждень.

Падіння від яйця, вінок на голову, «йолка», а ще спроба поділитись цукеркою з Путіним і Мєдвєдєвим – на сьогодні це найсмішніше, чим він відзначився. На мою думку.

Ну, гаразд, я ще можу зрозуміти, що повіяв вітер і на президента впав вінок. Але як міцного Віктора Федоровича звалило з ніг куряче яйце, я досі не можу збагнути. Щоправда тоді він був тільки кандидатом в президенти.

Всі ці курйози аж ніяк не додають рейтингу главі держави. Навпаки – він соромить себе і свою країну. Бо президентом має бути кращий з кращих. А він зовсім не такий. У Партії регіонів є набагато достойніші люди. Обравши лідером Януковича, ця політична сила зробила велику помилку».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Віночок - це неперевершено! Але "умикни... увікни..." - просто відпад :)))
Відповісти
Надзвичайно важке запитання, тому весь період перебування Януковича на посаді президента - це курйоз. Це помилка природи. І не лише на посаді президента: шапки хто зривав в молодості і двічі сидів в тюрязі!?
Відповісти
Та він весь просто ходячий клоун, але при владі, і при великих грошах, які накрав у нас з вами... прикро... клоун при владі, нас оюдирає, бєспрєдєльнічає, а ми мовчимо... просніться !
Відповісти
Останні новини
Які курйози Януковича для вас - найпам’ятніші? ПИТАННЯ ДНЯ
22 лютий, 2012, 19:01