Мадонна, Спартак, Квітка: як українці називали дітей у 2011-му

Мадонна, Спартак, Квітка: як українці називали дітей у 2011-му
Укрдержреєстр назвав найпопулярніші в Україні імена в минулому році: серед іншого в 2011-му українці називали своїх дітей Мадоннами, Радостями і Веснами.

Про це пише Корреспондент.net.

Як повідомила начальник відділу правової допомоги Департаменту у справах цивільного стану громадян Укрдержреєстру Олена Завгородня, в 2011 році, як і в минулі декілька років, найрозповсюдженішими іменами для хлопчиків були Денис, Дмитро, Максим, Артем, Богдан, Назар, Данило і Роман.

Крім того, серед жіночих імен найбільш популярними уже декілька років є Анастасія, Дарія, Аліна, Ангеліна, Софія, Христина і Марія.

Вона також назвала деякі рідко вживані імена, якими у 2011 році українці називали дітей: Яромир, Радомир, Злат, Платон, Нестор, Климентій, Серафим, Аристарх, Спартак, Христофор, Майкл, Леонардо да Вінчі, Алітрохан, Принц та інші.

Серед рідко вживаних жіночих імен в 2011 році були зареєстровані Глафіра, Саломея, Асія, Жасмин, Алсу, Мадонна, Ауріка, Тіна, Каміла, Ізумруда, Йордана, Роза, Принцеса, Попелюшка, Береза, Радість, Шехерезада, Грація, Россіяна, Квітка і Калина.

Завгородня також зазначила, що єдиним обмеженням при реєстрації є тільки вимога давати дитині не більше двох імен.

При цьому якщо батьки не можуть дійти згоди у виборі імені, у справу втручаються органи опіки, які виберуть для дитини кращий варіант імені.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: сім'я
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Мадонна, Спартак, Квітка: як українці називали дітей у 2011-му
22 лютий, 2012, 17:45