Для iPhone 4/4S від Apple вигадали чохол із газовим балончиком

Для iPhone 4/4S від Apple вигадали чохол із газовим балончиком
Продукцію корпорації Apple оснастили низкою цікавих аксесуарів, які подекуди рятують життя своїм господарям – найпотрібнішим виявився спеціальний чохол із вмонтованим перцевим балончиком для самооборони.

Про це інформує MacDigger.

Симпатична дівчина, повертаючись додому темним провулком, наштовхнулася на гопника. Той погрожує ножем. Але він прорахувався! Панянка, не розгубившись, вихопила з кишені свій iPhone. І тієї ж миті нападника окутала аерозольна хмара фізіологічно-активної речовини дратівної дії.

Мерзенний покидьок-хуліган відчув сильний біль в очах і печіння в ділянці носоглотки, дихання перехопило. Коли відкашлявся і зміг озирнутися, дівчата і слід охолов. Ніяких наслідків для здоров'я хулігана інцидент не мав.

«Ось, коротко, принцип дії перцевого засобу самооборони, який пропонує Sabre Red. Компанія випустила спеціальний футляр для iPhone, який здатний захистити смартфон від пошкоджень і подряпин. А його власника - від побутового насильства», - кажуть фахівці.

Невеликий кріплення до чохла Smartguard дозволяє завжди мати з собою надійний засіб захисту від нападів.

«Перцевий балончик Smartguard діє на всіх, навіть на людей зі зниженим больовим порогом і скажених собак. Газ містить екстракт натурального червоного перцю. Аерозольний балон створює хмару газу, діаметром 1.5 метра, а однієї заправки вистачає на шість розпилень», - розповів експерт-консультант.

Використовувати «перцевий чохол» повинні тільки дорослі, дітям гратися з такими речами не можна.

До слова, цей корисний аксесуар до iPhone – «перцевий» чохол - надійде в продаж найближчим часом. А ось купити новенький iPhone та іншу продукцію компанії Apple в Луцьку можна у магазині iButik за адресою: проспект Волі, 42 (ТЦ «Гранд Волинь»).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ІТ, Apple
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Для iPhone 4/4S від Apple вигадали чохол із газовим балончиком
22 лютий, 2012, 17:03