У Луцьку за «Януковичем» бігали «живі яйця»

У Луцьку за «Януковичем» бігали «живі яйця»
Луцька молодь своєрідно відзначила другу річницю президентства Віктора Януковича – місцева молодіжна організація «Національний Альянс» організувала антипрезидентську театралізовану акцію в центрі міста.

По обіді 22 лютого на Театральній площі Луцька зібрались молоді люди з «НацАльянсу» та закликали усіх перехожих звернути на них увагу.

Молодь у гучномовець нагадувала, що 25 лютого минає два роки з того часу, як Віктор Янукович керує країною. Активісти переконували: президент не виконує своїх обіцянок, жити в Україні краще не стало, владці й далі обкрадають державу.



«НацАльянсівці» також пропонували усіх охочим написати свої побажання гаранту. Для цього вони розгорнули кілька ватманів.

Більше того, молодь у театралізованій формі зобразила і самого Віктора Федоровича. Замість розкішного авто уявного президента привезли на санях. Він звернувся до людей. Промова звучала з помилками, якими у різні часи прославився Янукович. За це осоромленому герою вручили траурний вінок. Потому троє хлопців, які переодягнулись у костюми яєць, напали на уявного президента й повалили його на сніг.



На думку організаторів дійства, Україна заслуговує на ліпшого президента. Тому у такій саркастичній формі вони вирішили підкреслити недолугість Януковича.

За перебігом акції слідкували не лише зацікавлені перехожі, а й правоохоронці.



Крім того, дійство мав нагоду оцінити і гдепутат Волинської обласної ради, «регіонал» Петро Гайдучик, який в той час проходив повз. Втім від фотокамери обранець усіляко намагався відвернутись.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кумедно )
Відповісти
Це краще, аніж згадки про павший червоний режим.
Відповісти
А як багато бажаючих цю "дурку" подивитися! :) Знайомі всі обличчя по мітингах на замовлення! :) Школа Гузя! :)))
Відповісти
це взагалі жах! чого ви хочете? щоб одразу за рік у Вас було все добре? Ніяких фінансових проблем, всі юажання щоб виконувались? Він же не золота рибка..Ющенко пробув свій термін і все що зробив то це памятників навідкривав і наподорожувався по укр. селах, а що в тих селах після того змінилось? До тих пір поки ми будемо "обсирати" нашу владу до тих пірі буде безлад в країні....
Відповісти
наф-наф-наф-туся, ви такі смішні :)))
от, якщо ми владу хвалитимемо, то вона буде краща)
Відповісти
ні, вона буде краща якщо ми поважатимемо свій вибір....скільки людей було в Києві під час помаранчевої революції? Скільки їх повторювало фразу ЮЩЕНКО НАШ ПРЕЗИДЕНТ? І скільки часу пройшло коли він став поганий? Невже коли йшли на вибори не бачили де "галочки" ставили? Це наш вибір....кого вибрали, того і маємо, наступного разу може з окулярами підемо на вибори.
Відповісти
І при керівництві п.Гузя режисура таких дійств була біднуватою. Але десяток цих "аматорів домашнього театру" в подушках обмотаних простирадлами - це вже повний гротеск. Загальне враження теке, ніби ти на перегляді епізодів з циганського фільму "Борат", а не протестному заході опозиційних сил.
Відповісти
ви просто не зрозуміли задумку....це не було протестом...а було просто театралізованим дійством для підняття настрою...
Відповісти
Треба було організувати, що бігали не лише з яйцями, а й з мошонками (бейцалами).Смішніше було б.
Відповісти
Хотілось би щось пояснити, доводити, але... Кожен має свою думку, а час покаже, хто правий.
Відповісти