У ФК «Волинь» – новий речник. У газети «Сім’я і дім» – новий редактор

У ФК «Волинь» – новий речник. У газети «Сім’я і дім» – новий редактор
Прес-службу футбольного клубу «Волинь» 22 лютого очолив Юрій Конкевич (на фото), який до цього працював на посаді головного редактора газети «Сім’я і дім».

Зі слів Конкевича, роботу він змінив тому, що нова відкриває для нього нові можливості і поєднує дві улюблені справи – журналістику і футбол.

«В силу багатьох об’єктивних і суб’єктивних причин повноцінної роботи прес-служби футбольний клуб не мав. Це не критика, навпаки: те, що робилося, – робилося титанічними зусиллями працівників клубу. І за це їм – честь і шана», – сказав Конкевич.

«Своє завдання на посаді керівника прес-служби бачу у збільшенні авторитету клубу та його присутності на сторінках газет, на телебаченні, радіо і в інтернеті.

Новий прес-секретар «Волині» каже, що відтепер клуб намагатиметься висвітлювати не тільки свої матчі, а й все, що відбувається у футболі області.

«Окрема увага буде надаватися тому, як готується команда, хобі її учасників, благодійним акціям, навколофутбольним подіям. Обов’язково повідомлятимемо про організаційні та інфраструктурні зміни в команді», – сказав Конкевич.

Юрій Конкевич у редакції газети «Сім’я і дім» працював без малого 12 років, з них 5 останніх – на посаді головного редактора.

Після звільнення Конкевича редакцію «Сім’ї і дому» очолив журналіст газети Андрій Собуцький.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Удачи и успехов Юре и "Волыни"!!!
Відповісти
Головна причина перемін в житті Конкевича - зарплата. Відомо, що в газеті вона ледве перевищувала мінімальну. А прес-секретар ФК - однобока робота. Футбол можна любити, працюючи на посаді редактора. Любов "на відстані" міцніша. Дивна зміна!? Щось тут не так. чи хтось згадає випадок, щоб редактор йшов журналістом добровільно? Щастя і успіхів Юрію на новій посаді!
Відповісти
Не имейте такой привычки - заглядывать в чужой кошелек и считать чужие деньги!
Відповісти
«Окрема увага буде надаватися тому, як готується команда, хобі її учасників, благодійним акціям, навколофутбольним подіям. Обов’язково повідомлятимемо про організаційні та інфраструктурні зміни в команді» - так, цим давно треба займатись. А найголовніше - змінити ту музику, яка грає під час перерви між таймами :)))
Відповісти
молодий такий,
Відповісти
интересно, чем руководствовались владельцы газеты, когда делали кадровую ротацию. это ж надо - ребенка из игрушечной в настоящую машинку пересадить. как он рулить-то собирается? жалко, хорошая газета ведь! была... а Юрию - успехов в новой интересной работе.
Відповісти
що-що, а футбол висвітлювати - це його профі.Тим паче, що лише у газеті "Сім"я і дім" про ФК "Волинь" були найгрунтовніші та найцікавіші матеріали. Переконана, в Юрія все вдасться!
Відповісти
Досвід та освіта Юрія Миколайовича,якого особисто знаю з 1993 року, - найвищих рівнів!
Відповісти
Останні новини
У ФК «Волинь» – новий речник. У газети «Сім’я і дім» – новий редактор
22 лютий, 2012, 16:16