У центрі Луцька сиплеться будинок

У центрі Луцька сиплеться будинок
Для ремонту фасаду будинку з годинником у центрі Луцька необхідно близько 700 тисяч гривень, втім грошей у бюджеті немає.

Про скарги лучан на відшарування плитки з будинку за адресою Лесі Українки, 67 під час оперативної наради повідомила директор Центру надання адміністративних послуг Лариса Карп’як.

Луцький міський голова Микола Романюк повідомив, що з жителями будинку були неодноразові зустрічі.

«Люди ні на які умови йти не хочуть. Вони думаю, що влада їм зобов’язана зробити. На жаль, у нас немає коштів на фасади сьогодні. У нас дахи течуть», - зазначив Романюк.

Усі квартири у будинку зі слів мера приватизовані. Мешканцям пропонували кілька років тому залучити кошти інвесторів, втім жителі не погодилися.

«Є у нас інвестори, які хотіли літом під годинником зробити красиве табло сучасне і на цьому заробляти гроші на рекламі. А за це мали би зробити фасад. Мені казали, що вони почали роботи і їм кабель перерізали. Вигнали тих людей. Ну то, вибачте, у нас на сьогодні можливості немає», - додав міський голова.

Мер каже, що такий будинок – це сором для міста. Аби обладнати фасад багатоповерхівки в залежності від матеріалів потрібно близько 700 тисяч гривень.

Нагадаємо, що жителі вважають, що такі руйнування старенької плитки спричинили концерти на Театральному майдані.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
то нехай зроблять звукоізоляцію та утеплення будинку від того табло, замінять проводку, а табло величезне нехай встановлять на дах будинку якщо не хочуть звукоізолювати будинок. Ну кому приємно постійно слухати дзищання і у день і уночі, і літом і зимою ще плюс додаткові блики і вікно також постійно. ви підійдіть до тих табло і постійте під ними і як вам захочеться рити при такому і скільки.
Відповісти
якби я жив в цему домi то мимо мене то табло не пройшлоб
мусiлиб грошi менi платити за ущерб
Відповісти
Ого от Ви просити Звукоізоляцію від табло - це зрозуміло, погоджуюсь. А Утеплення чого? Невже табло холод в будинок приносить? Як мед так ложками. От любить наш народ все на халяву! Інвестори пропонували відремонтувати фасад, невже не могли скинутись і докинути грошенят ще й на утеплення. І була б вам і Звукоізоляція, Краса та Утеплення!
Відповісти
ладно б только вам в табло та плитка сыпалась. люди ж кругом. феерические идиоты!
Відповісти
Останні новини
У центрі Луцька сиплеться будинок
08 жовтень, 2013, 11:16