У губернатора Волині – ознаки ретроградної амнезії, – депутат

У губернатора Волині – ознаки ретроградної амнезії, – депутат
Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук(на фото) слідує прикладу президента Віктора Януковича і демонструє ознаки ретроградної амнезії, - заявив голова фракції ВО «Свобода» в обласній раді Олександр Пирожик.

«Він поширив абсолютно недостовірну та фальшиву інформацію про те, нібито рівень зарплати у медиків сягає 5-7 тисяч гривень», - цитує політика партійна прес-служба.

«Мабуть, усе ще перебуваючи під одурманюючим впливом візиту Януковича на Волинь, голова Волинської ОДА Борис Клімчук вирішив переплюнути свого патрона і зробив гучну заяву про рівень зарплат медичних працівників... Звідки волинський намісник Януковича взяв такі цифри, важко сказати. На мій погляд, голові Волинської ОДА цинічно дезінформує волинян, лікарів та медсестер. А можливо у нього таким чином прослідковуються ознаки «ретроградної амнезії», - зауважив Олександр Пирожик.

Депутат-свободівець поділився також наявною інформацією щодо реальної зарплати та стан справ у медичній галузі, які приховує нинішня «регіональна» влада.

«Я спілкувався з цього приводу з багатьма медичними працівниками. Насправді середня зарплата медсестри у волинських медичних закладах рідко перевищує 1500 гривень, а лікаря – зазвичай не набагато вища від 2000 гривень. Роблю висновок, що про такі реалії Борису Клімчуку, на жаль, чомусь не відомо», – додав він.

Нагадаємо, 7 жовтня Клімчук розповів, що зарплати медсестер у лікарнях становитимуть до 5 тисяч гривень. Згодом у прес-службі голови ОДА цю інформацію уточнили, мовляв, такі гроші отримуватимуть працівники медзакладів регіонів України, де впроваджують медичну реформу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Клімчук сказав про збільшення заробітної платні медсестер-але не сказав коли.
Відповісти
Це точно. В 2068 році зарплата медсестри буде 5 тис грн...
Відповісти
зарплата лікаря обласної Волинської лікарні з 30 річним стажем становить рівно 2 тис.грн.
Відповісти
ЩО Ж ВИ ДИВУЄТЕСЯ??? Клімчук - член "НАЙЧЕСНІШОЇ і НАЙСПРАВЕДЛИВІШОЇ партії",ПРеваншистів-рецидивістів!!! ХАЙ БУДУТЬ ВОНИ ВСІ - ПРОКЛЯТІ!!!!!!!!
Відповісти
а у пирожика 3 стадія алкоголізму
Відповісти
Останні новини
У губернатора Волині – ознаки ретроградної амнезії, – депутат
08 жовтень, 2013, 11:54