У мережі з’явилася «народна версія» реклами «Беркуту». ВІДЕО

У мережі з’явилася «народна версія» реклами «Беркуту». ВІДЕО
В інтернеті з'явилася «народна версія» соціальної реклами про спецпідрозділ «Беркут», яку нещодавно презентувало Міністерство внутрішніх справ.

Ролик в YouTube опублікував користувач taraskarpaty, ‒ пишуть Коментарі.

«У другу версію вдячними громадянами додані сцени особливого героїзму мужніх правоохоронців», ‒ йдеться в підписі до відео.

Як відомо, МВС замовило рекламу спецпідрозділу «Беркут». Ролик вже направлений до редакції 14 центральних вітчизняних телеканалів. У відеоматеріалі герої розповідають про роботу «беркутівців», їх основні завдання та про ставлення родини до їх професії. У міліції зазначають, що українське суспільство неоднозначно ставиться до бійців спецпідрозділу, адже багато інформації про їхню роботу, як стверджують правоохоронці, навмисно спотворюється деякими політиками.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яке "народна" версія ?! Таке відео "зліпили" напівпідпиті обкурені підлітки, які тиняються без діла і нічим іншим займатись не хочуть. Ті ж, хто постійно обливає брудом працівників міліції, самі першими біжать у міліцію "у випадку чого".
Інша справа в тому, що держава сама фактично знищує правоохоронні органи. Висувайте претензії до можновладців, що використовують у своїх брудних цілях правоохоронні органи, а не до простих хлопців, які ризикуючи своїм здоров'ям і життям, приносять додому мізерну зарплату.
Відповісти
Останні новини
У мережі з’явилася «народна версія» реклами «Беркуту». ВІДЕО
10 жовтень, 2013, 18:53