На Волині видаватимуть брошури про погані продукти

На Волині видаватимуть брошури про погані продукти
Для жителів Волині у 2012 році планують видавати брошури з достовірною інформацією про споживчі характеристики товарів.

Про це стало відомо 23 лютого під час засідання обласної постійної комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю.

Голова правління обласної організації «Союз споживачів України» Володимир Блаженчук повідомив, що друк продукції має відбуватися в рамках Програми захисту прав споживачів області на період до 2015 року.

Як зазначив Блаженчук, у брошурах планують вмістити інформацію про лікувальні властивості медичних препаратів, характеристики надання послуг, споживчі якості продовольчих та непродовольчих товарів, про наявність ГМО в тих чи інших продуктах харчування.

«Сьогодні на ринку товарів і послуг дуже великі проблеми. В Україну безконтрольно ввозять продукти з ГМО. Це призвело до появи хвороб, яких раніше не знали на європейському континенті. Часто ми стикаємося з відсутністю сертифікатів на системи якості, з протермінованими продуктами», - заявив Блаженчук.

За словами голови «Союзу споживачів України» у брошурах планують подавати інформацію про способи захисту споживачів від неякісних послуг та товарів.

«Також буде інформація про те, як себе може захистити споживач. Куди і як йому звертатися, яку інформацію подавати, які мають бути терміни. Основна мета цих брошур – щоб кожен споживач міг себе захистити правовим шляхом та головне, знав, як це зробити», - заявив Блаженчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: споживач
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
найкраща брошура про якість продуктів - це інтернет. ну ще часом - власний шлунок ))))
Відповісти
Останні новини
На Волині видаватимуть брошури про погані продукти
24 лютий, 2012, 09:03