Луцький депутат крісло в сесійній залі обіцяє відстоювати кулаками

Луцький депутат крісло в сесійній залі обіцяє відстоювати кулаками
Радикально на захист власного місця у сесійній залі Луцької міськради налаштований позафракційний депутат Олександр Пиза.

Обранець громади навіть обіцяє мордобій, якщо його спробують пересадити на інше місце, ‒ пише IA ZIK.

Як відомо, в Луцькій міськраді давно витають ідеї про зміну «дислокації» депутатів. Мовляв, спочатку вони розташовувалися за партійним принципом, але відтоді становище змінилося. Зникли фракції «Сильної України», «Фронту змін», «За Україну», виникли нові депутатські групи, що об’єднують позафракційних. Отож і з’явилася ідея пересадити депутатів на інші місця.

Однак, категорично проти цього виступив позафракційний депутат Олександр Пиза, який раніше керував фракцією «Фронту змін».

У соціальній мережі Facebook він повідомив, що готовий до будь-яких дій, аби лишитися на нинішньому кріслі. «Прошу зрозуміти колег депутатів. І повірити, що я налаштований вкрай рішуче. Навіть дати по морді», – запевнив Пиза.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ось так "топ-новина"
Відповісти
кажуть, що губернатором волині мають призначити старшого сина януковича.
якщо це станеться, то до одного місця буде місце, на якому сидить пиза.
Відповісти
Кажуть... Язик без костей всяку лабуду молоти...
Відповісти
Пиза лише на словах такий у фейсбуку. там цей помічник депутата Мартиняка бравий та потужний. а в реалі він і муху не зачепить. болтун він.
Відповісти
тобі пиза краще пересісти в свій беушний інвалідний візок, у той мотлох, що ви з мартиняком насовали у передвиборчу кампанію!
Відповісти
а при чому Пиза до передвиборчої кампанії Мартиняка? не розбираєтесь, то краще і не говоріть: його і близько там не було перед виборами, помічником Пиза став вже десь після шести місяців депутатської діяльності.
Відповісти
п*за останні десять років і по сьогодні є васалом мартина незалежно від посад та " КОРОЧОК", наменувань партій чи фірм. просто якась структурна одиниця, підставний типа-політик , такий собі пустунчик, дупорван"ць. знаю його 15 років, а мартина 20, а от тебе олю - ні, напевно десь недавно на роботу взяли - а тому старайся.
Відповісти
Останні новини
Луцький депутат крісло в сесійній залі обіцяє відстоювати кулаками
15 жовтень, 2013, 14:02
Фотовиставка Ірини Єрошко
15 жовтень, 2013, 14:00