Луцький гурт презентував перший сингл із нового альбому

Луцький гурт презентував перший сингл із нового альбому
Гурт «ФІОЛЕТ» опублікував сингл «Обличчя» з нового альбому, вихід якого планується в 2014 році.

Робота над матеріалом до нової платівки тривала протягом 2013-го, - повідомили у прес-службі музичної формації.

На початку вересня гурт «засів» на столичній студії «ЗвукоЦех».

Над зведенням нового треку працював гітарист «ФІОЛЕТу» Микола Тимощук, який до цього мав досвід подібної роботи з власним сольним проектом (!KissMeGoodBye), сольним проектом Колоса та спільною піснею «фіолетових» з білоруської співачкою Поліною Республікою («Вітер з півночі»).

«В новому синглі ми хотіли зробити музику легкою, а звук прозорим, повітряним та живим. Думаю Ви відчуєте кожен удар по тарілках, кожен дотик струн та легке дихання у вокалі. Я хотів би подякувати студії «ЗвукоЦех» за якісне накопичення та гарну атмосферу в процесі запису. Сингл наповнений гітарами, які прекрасно доповнив «rhodes» та орган. Зведення «Обличчя» забрало в мене не одну безсонну ніч, та я задоволений кінцевим результатом. В новому альбомі очікуйте багато нових звуків та експериментів, до яких ми раніше не вдавалися», - поділився своїми враженнями гітарист лучан.

ДИВИТИСЯ ВІДЕО: МУЗИКАНТИ З ВОЛИНІ ПРЕЗЕНТУВАЛИ КЛІП, ПРИСВЯЧЕНИЙ УПА

Над кінцевим звучанням треку працювали фахівці із «ЗвукоЦеху».

До речі, «Обличчя» стали першим досвідом роботи лучан з новим клавішником – відомим українським молодим піаністом Єгором Грушиним, який змінив після чотирирічної роботи в гурті Петра Свіста.

«Я дуже радий стати частиною «ФІОЛЕТу». Цей гурт давно є одним з двох моїх улюблених українських гуртів і над пропозицією Колоса я довго не думав. Знаю, що мені є що дати Фіолету і є чому в них повчитись. Після того, як мене оголосили новим учасником гурту, я отримав десь понад сотню вітальних дзвінків, смс та повідомлень. Хотів би усім подякувати за таку підтримку. Це дуже цінне для мене», - прокоментував початок своєї роботи з гуртом Єгор.

Як зазначає лідер гурту Сергій «Колос» Мартинюк, «Обличчя» ознаменували собою перші серйозні концептуально-кадрові зміни в гурті.

«Змінюються обличчя, підходи, музика зрештою… Змінюємося ми. А ще ламаються звички, стереотипи та хибні уявлення. Росте самооцінка, чого так не вистачало останні роки. З нею росте і осмислена самокритичність, яка дозволяє рухатися вперед. Щодо самої пісні, то «Обличчя» легке і ностальгічне нагадування про ті часи, коли світ в наших очах був не просто сукупністю точок на карті, між якими ми снуємо з дня в день, а цілим космосом, який нам належало відкривати… А ще «Обличчя» це любов, взаєморозуміння, дорослішання і мабуть мудрість. Одним словом, слухайте…», - розповів Колос.

Окрім основної версії пісні, музиканти презентували і електронне бачення композиції, авторство якої належить таємничому проекту «Alexandria».

«Я вже добрий рік життя марив тріп-хопом, у якому б мали зазвучати деякі наші пісні… Нарешті це сталося. Є надія, що то далеко не останній досвід таких експериментів і що знаючий слухач належним чином оцінить роботу», - зазначає лідер «ФІОЛЕТу».

Незабаром музиканти займуться і екранізацією свіжого синглу, а вже на кінець зими-початок весни наступного року обіцяють вихід нового альбому та всеукраїнський тур на його підтримку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Фіолет
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Росте самооцінка, чого так не вистачало останні роки. "

У цього губастого скиглика самооцінка як у Філіпа Кіркорова, страшно уявити, якою вона стала, після того, як виросла!!!
Відповісти
Це факт...
Відповісти
Це вже якась рекламна кампанія групи на Волинь Посту.
Відповісти
Круто! Малайци!
Відповісти
Гурт спотворився
один пафос
Фу
просто розчаровуєте
Відповісти
лайно вищого гатунку
Відповісти
Останні новини
Луцький гурт презентував перший сингл із нового альбому
17 жовтень, 2013, 08:38