Обрали найкрасивішу «закордонну» українку. ФОТО

Обрали найкрасивішу «закордонну» українку. ФОТО
Фінал конкурсу Міс Українська Діаспора 2013 відбувся в Чикаго.

У конкурсі взяли участь 18 красунь українського походження з багатьох штатів Америки, вболівати за яких прийшло понад тисячу глядачів, ‒ повідомляють на порталі VIDIA.

Зірковими гостями були співачка Руслана, скрипаль Василь Попадюк та гімнастка Надія Васіна.

Корону і титул «Міс Українська Діаспора 2013» здобула Соломія Крунь родом з міста Чортків Тернопільської області, яка живе в Чикаго. Першою віце-міс стала житомирянка Оксана Ковальчук, другою віце-міс – Оксана Шараневич родом з Костополя, яка до того ж виборола титул «Міс Глядацьких Симпатій». А стрічку «Міс фото» отримала Анна Мороз родом з Дніпродзержинська.

Рішення ухвалило журі у складі 12 осіб, серед яких ‒ «Міс Чикаго 2013» (Міс Америка) Саванна Тігарден, телеведуча каналу NBC Chicago Наталі Мартінез, українка Іванна Річардсон – друга віце-міс Чикаго 1962 року та інші.

За результатами судейського голосування Соломія Крунь стала подвійною переможницею, отримавши одночасно два титули: «Міс Українське Чикаго» та «Міс Українська Діаспора 2013». Проте, корону найкрасивішої українки Чикаго дівчина вирішила подарувати іншій конкурсантці – Анастасії Радюшиній з Чикаго.

Фіналістки конкурсу отримали діамантові прикраси, а головним подарунком для переможниці конкурсу став авіаквиток на подорож в Україну.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
цікаво, нащо їй квиток в Україну
Відповісти
Ха-ха)))) Авіакиток - це сила! Сходить з ним в дамську кімнату та підітре дупцю.
Відповісти