У Ковелі «сипляться» нові дороги

У Ковелі «сипляться» нові дороги
У Ковелі водії транспортних засобів не задоволені якістю покладеного нового твердого дорожного покриття: щойно зійшов сніг – асфальт почав сипатися, у результаті чого утворюються чималі ями.

Про це інформує Про Ковель.

Водії кажуть, щоб об’їхати дорожньо-будівельний брак, їм доводиться проявляти неаби яку водійську майстерність, аби не потрапити у пастку на дорозі.

Депутат міської ради Святослав Степанюк під час останньої сесії навіть звернувся до міського голови Олега Кіндера та начальника відділу комунального господарства Олександра Балака з проханням провести перемовини з будівельниками, які допустили у роботі брак, на предмет усунення цих недоліків.

Кіндер підтримав пропозицію обранця та повідомив депутатському корпусу, що вже відслідковуються неякісні ділянки доріг, і, як тільки-но повністю зійде сніг та тверде асфальтне покриття просохне, ремонтники візьмуться виправляти свої недоліки безкоштовно.

До слова, в минулому році проводили роботи по грейдеруванню, поточному ремонту та реконструкції доріг п’ять підприємств, на що з міського бюджету було виділено понад 4,5 мільйона гривень.

А за рахунок надходжень з державного бюджету на проведення капітального ремонту міських магістралей – більше 6 мільйонів гривень.

Загалом на будівництво доріг у місті в 2011 році було витрачено близько 11 мільйонів грошей.

У нинішньому ж році передбачені понад 13 мільйонів на будівництво, реконструкцію, ремонт і утримання автомобільних доріг.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі «сипляться» нові дороги
25 лютий, 2012, 11:06