Вода заливає підвали і городи волинян

Вода заливає підвали і городи волинян
Через потепління у волинян почало підтоплювати присадибні ділянки та підвальні приміщення.

Така ситуація зокрема спостерігалася впродовж доби 24 лютого у Камінь-Каширському, Ратніському районах, а також у Луцьку та Нововолинську.

За повідомленням територіального управління МНС в області, у селі Лучичі Ратнівського району рятувальникам за допомогою спеціального обладнання довелося викачувати воду з території присадибної ділянки приватного житлового будинку. Усього викачали 350 кубічних метрів води.

Подібна ситуація склалася і місті Камені-Каширському. Тут на вулиці Матросова, 12, з території присадибної ділянки викачали 324 куби води.

А в Луцьку на вулиці Городоцькій затопило підвал житлового будинку. Щоб запобігти подальшому затопленню, рятувальники викачали воду – усього 50 кубічних метрів, – а також робили обвалування території господарства мішками з піском та рили канали для водовідведення.

У Нововолинську вода залила підвальне приміщення дошкільного навчального закладу №4, що у мікрорайоні Шахтарський. Звідти викачали 130 кубічних метрів води.

Нагадаємо, за прогнозами Волинського гідрометеоцентру, найбільший рівень підтоплення на Волині очікують у другій половині березня – усе буде залежати, повідомляли синоптики, від кількості опадів та людського фактору.

А в МНС на цей же період для Волині, а також для Рівненщини та Львівщини, прогнозують масштабну повінь.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: повінь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вода заливає підвали і городи волинян
25 лютий, 2012, 11:15