Пустовіт покине роботу

Пустовіт покине роботу
З початком президентської виборчої кампанії голова волинського осередку ВО «Батьківщина» Григорій Пустовіт складе повноваження секретаря Луцької міськради.

Про це він заявив у ефірі програми «Луцький депутат» на телеканалі «Нова Волинь».

За словами Григорія Пустовіта, рішення покинути посаду зумовлено тим, що він очолює обласну партійну організацію ВО «Батьківщина».

«Робота секретаря міської ради все-таки обмежена містом Луцьком. Діяльність голови волинського осередку партійної організації розповсюджується по всій області», – пояснив секретар міськради.

«Після того як ми перейдемо в режим підготовки до президентських виборів 2015-ого року, я складу повноваження секретаря міської ради і зосереджусь виключно на підготовці до виборчої кампанії, яка є дуже важливою як для лучан, так і для волинян, і всіх громадян нашої держави», – розповів Григорій Пустовіт.

Нагадаємо, чиновник уже заявляв про можливість залишити посаду.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гріша! Ти не потрібен не в міській раді, ні у виборчому процесі у м. Луцьку і тим більше - у Волинській області. Свою майстерність ти вже показав на цьогорічних виборах у серпні. Тобі лишилось тільки одне - клеїти перерізані тормозні шланги.
Відповісти
дійсно-лопух і пристосуванець
Відповісти
Всі вже давно готуються, а Батьківщина лише планує "перейти в режим підготовки"! Доречі, які ознаки режиму підготовки?
Відповісти
Ще побуде півтори рочки. А заявляти треба за три дні до складання повноважень, адже за такий час багато води спливе з Дніпра в Чорне море.
Відповісти
"Скласть повноваження".....
Таке враження що у вас у Волинь Пост процвітає корупція, і що на роботу до Вас потрапляють лише "кум - брат - сват".....берете на роботу кого - небудь, людей, які даже писати не вміють. Це вже не перший раз таке помічаю, що у назвах, описах статті містяться помилки. Таке враження що текст набирає дівчина, яка влаштувалася до Вас по знайомству, впринципі на мою думку воно так і є. Ганьба вам Волинь Пост!!!!! Ви ж ЖУРНАЛІСТИ, ви повинні вміти читати і писати як ніхто інший!!!!!!! ГАНЬБА ще раз!!!!

П.С.,
бажано не видаляти мій комент!
Відповісти
А ви, пане, дуже грамотний, спочатку навчіться писати коментарі без помилок і без русизмів, а тоді критикуйте інших.
Відповісти
Я це Я. А ВолиньПост - це приклад для інших. Де ви такі беретеся "сперва добейся"?
Відповісти
знову всіх нае...в Пустомеля. Обіцяв скласти повноваження секретаря одразу після обрання на посаду голови обласного осередку партії. А тепер відтягнув свою кончину до 2015 року
Відповісти