Сільські реалії під Луцьком: школа-курник. ФОТО

Сільські реалії під Луцьком: школа-курник. ФОТО
Батьки дітей, які навчаються у школі в селі Воротнів Луцького району, порівнюють навчальний заклад з курником та скаржаться на директора.

Фото школи на Луцькій дошці опублікувала користувач lanima.

"Прошу вибачити, якщо відкрила тему не в тому підрозділі. Це жахіття мають бачити всі. В такому курнику зараз навчається моя донька. Й з нею ще 20 діток", - пише вона.

Діти навчаються в цьому приміщенні, бо їм не вистачило місця в іншій відремонтованій будівлі.

"Справа в тому, що Воротнівська школа має лише 4 класні кімнати. Діти вчаться в 2 зміни. Всі ремонти робилися за наші батьківські гроші. Дирекція ледь не на колінах клялася, що в цьому приміщенні, що на фото, діти навчатися не будуть. Адже воно було аварійним, ще коли я в ньому вчилася. Та казав пан, кожух дам...", - пояснює жінка.

"Просто страшно пускати дитину в розвалюху, яка може в любий момент впасти їй на голову. Тим більше, що прецендент вже був. Старші школярі, граючись, добряче копнули стіну в класі. Й вона впала, вивалилася на двір", - додала вона.

Також жінка поскаржилася на безініціативність директора закладу. Мовляв, той, знаючи ситуацію, роками нічого не робить.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
зате "Створили «інвестиційну» рекламу Луцька" )
Відповісти
Район це...а район чий..облдержадміністрації...от тут і питання управління освіти раз і Губернатор який бачить і мовчить два))
Відповісти
це ж "ПОКРАЩЕННЯ" люди ))))
Відповісти
Це районний бюджет, наповнений надходженнями від імпортних підприємств, яких збудували останнім часом декілька, і якими дуже нахваляється губернахтор.
Відповісти
В Луцькому районі лише досягнення перераховують, а про важливі проблеми - замовчується. Керівництво розказує як, кому і де працювати - а про умови в яких навчаються діти - це не їх сфера, це ще не на часі (ще до виборів встигнуть).
Відповісти
Бідолашна малеча (((
Відповісти
В цій школі вийшов би чудовий кабінет для пана Климчука і приймальня для Мартиняка
Відповісти
Згідний на 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Наспрвді це приміщення - стара будівля школи, в якій прохолять лише окремі заняття, є інша школа, де вчаться діти. А авторка фото має конфлікт з директором школи , от і поливає його брудом у ЗМІ, а журналісти підхоплюють
Відповісти
Таке приміщення і для окремих занять не годиться. Не гадаєте?
Відповісти
А в нас Голівуд!!!
Відповісти
Порвав:)))
Відповісти
(Знайка Сьогодні, 15:58
Наспрвді це приміщення - стара будівля школи, в якій прохолять лише окремі заняття, є інша
школа, де вчаться діти. А авторка фото має конфлікт з директором школи , от і поливає його
брудом у ЗМІ, а журналісти підхоплюють)
ці "окремі заняття" проходять кожного дня з 8.30 до другої дня. Крім того це не стара будівля школи, бо школа побудована в 1939, а це- перенесена в 1968 році стара попівська хата.
Не бачу, де саме в пості поливається брудом директор?До речі, авторка фото не має ніяких конфліктів з директором школи. Та тепер, гадаю, матиме)))
Відповісти
Дуже шкода, що у нашому селі живуть такі недоброзичливі люди як пані Світлана. Дуже хочеться, щоб моя дитина ходила в Воротнівську школу. Я, як мама рада, що класні кімнати чисті і охайні. Велика частина інформації, що була наведена вище, неправдива. В класах мала кількість дітей, за якими вчитель може вслідкувати і передати свій великий досвід. Дітей смачно годують. Часом треба подивитись на себе в першу чергу, а тоді критикувати школу, через закриття якої дітки взимку будуть змушені добиратись довгими, холодними дорогами. Пані Світлана, я дуже сподіваюсь, що вам вистачить самокритики і внутрішньої чистоти, щоб навести лад і на "власному" подвір"ї.
Відповісти
Світлана молодець, що підняла дане питання, тому що так далі продовжуватись не може. Адже, якщо в один прекрасний день під час навчального процесу завалиться так звана "маленька школа", то це буде просто катастрофа, і може тоді звернуть на цю проблему увагу наші вельможі. Тепер кілька слів у відповідь мамі. Серце мені підказує, що я вас знаю.Вчительський склад у школі просто чудовий, всі викладачі-майстри своєї справи, а ось щодо керівного складу, то тема для роздумів. Якщо зі слів мами потрібно навести Світлані лад на власному подвір"ї, то це кожного особиста справа як в нього вдворі і який в домі господар... Ми зараз обговорюємо тему школи, а там неозброєним оком видно, що "господар чи господиня є"!!!
Відповісти
Мені цікаво, де саме було написано, що пані Світлана (тобто я) хоче закрити школу?!!! Не полінуйтеся й зайдіть ось сюди: http://board.lutsk.ua/topic/145104-slsk-real-shkola/ . Та пеж ніж щось писати хоча б прочитайте до кінця.я хочу, щоб моя дитина теж ходила в чисте й охайне приміщення, а не в той курятник!! І саме завдяки мені, нарешті в школі відбулися хоч і маленькі, але позитивні зміни.Не тільки для моєї дитини, а й для інших двадцяти. Може й для вашої в тому числі, пані чистюля.
Так, в мене на подвір'ї бардак. В будинку частенько теж..Але я виховую трьох діток, працюю,розвиваючи власний бізнес, навчаюся новій професії. Досягнете мого рівня, тоді й поговоримо про чистооту на подвір'ї.
Відповісти
це в моєму селі така школа жах
Відповісти