Луцькому чиновнику можуть дати національну премію

Луцькому чиновнику можуть дати національну премію
Начальник управління охорони здоровям Луцької міської ради Федір Кошель став кандидатом на в лауреати «Національної Медичної Премії» – 2013.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи Луцькради.

Церемонія визнання кандидатів у лауреати Національної Медичної Премії відбулася 23 жовтня 2013 року у Державній резиденції – Малий Маріїнський палац.

З моменту затвердження Оргкомітетом переліку кандидатів і до
часу проведення церемонії, відомості про них не оприлюднювалися, а імена не розголошувалися. Прес-брифінг у межах церемонії став першим майданчиком, де офіційно прозвучала інформація про кандидатів у лауреати найвищої громадської відзнаки у сфері медицини.

Як повідомив Голова Оргкомітету Національної Медичної Премії Василь Лазоришинець цьогоріч на статус лауреата Національної Медичної Премії претендуватимуть 110 кандидатів з 17 областей України.



Серед них: 50 практикуючих лікарів, 31 адміністратор закладів системи охорони здоров'я, 9 викладачів медичних навчальних закладів, 12 представників середнього медичного персоналу, 3 кандидати у номінації "Особливий внесок в охорону здоров'я" та 5 кандидатів у спеціальних номінаціях.

Хто з них стане лауреатом Національної Медичної Премії – вирішуватиме трьохрівневе журі, яке розпочне свою роботу у листопаді на чолі з присутнім на церемонії Юрієм Вороненко, ректором Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика.
«Заключним етапом відбору кращих медичних працівників стане червнева церемонія нагородження лауреатів Національної Медичної Премії, що відбудеться напередодні Дня медичного працівника», – відзначив заступник Міністра охорони здоров'я України Олександр Толстанов, який відкрив урочисту церемонію визнання кандидатів у лауреати.

У подарунок кандидати в лауреати Національної Медичної Премії отримали підписки на спеціалізовані видання. Зокрема, видавництво MED-expert та редакція журналу Therapia надали річні підписки на свої видання усім практикуючи лікарям з числа кандидатів. А редакція журналу «Участковый врач» люб’язно надала свої піврічні підписки усім адміністраторам закладів охорони здоров'я.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
медпредосв реформам та тим хто їх впихає!
Відповісти
Останні новини
Луцькому чиновнику можуть дати національну премію
26 жовтень, 2013, 14:13