Регіонали звезли на марш в Київ студентів «за 50 гривень». ФОТО

Регіонали звезли на марш в Київ студентів «за 50 гривень». ФОТО
Партія регіонів привезла до Києва тисячі людей, аби відсвяткувати 69 річницю визволення України від фашистських загарбників.

Акція стартувала на площі Слави, де учасники поклали квіти до пам'ятника Вічної Слави на могилі Невідомого солдата, - пише ТСН з посиланням на прес-службу партії.

У марші взяли участь лідери та представники ПР - Володимир Рибак, Андрій Клюєв, Михайло Чечетов, нардепи та члени парламентської фракції ПР, глава КМДА Олександр Попов. За даними ПР, в меморіальному марші беруть участь більше 20 тисяч осіб.

Учасники маршу несли в руках державні прапори, прапори ПР, таблички з назвами і датами населених пунктів, які у 1943-44 роках звільнила Червона Армія. Антифашистський марш у Києві_6 Прес-служба Партії регіонів Антифашистський марш у Києві

Також в руках учасників були транспоранти з гаслами "Я пам'ятаю! Я пишаюся!", "Честь і слава ветеранам!", "Не дамо переписати історію!", "Фашизм не пройде! У Європу - без фашистів!". Колона учасників маршу вирушила в бік Європейської площі, де із годинним запізненням о 12:00 розпочався святковий концерт.

Водночас, за даними "5 каналу", серед присутніх на Європейській площі було складно визначити простих громадян, які прийшли на концерт з нагоди річниці визволення України, тому що "вся площа усіяна партійною символікою ПР".

З боку Маріїнського парку люди сходилися до місця концерту організованими колонами - окремою від кожної області. За словами самих мітингувальників, до Києва їх привезли на партійних автобусах. Учасники маршу розділилися на два "табори" - молоді люди і студенти і люди похилого віку.
Останні заявляють, що прийшли на марш "за ідею", причому одні - за ідею Партії регіонів, а інші - вшанувати пам'ять загиблих.

Водночас деякі студенти на питання, навіщо прийшли на мітинг, відмовчувалися, або зізнавалися, що за 3 години мітингу їм обіцяли заплатити 50 гривень.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ПР
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Позорище цим молодим людям, які продаються за 50 гривень, незалежно від того хто платить.
Відповісти
Нащадки"асфабадідітєлєй" і копійками не гребують. Чи зможе це підростаюче бидло завтра будувати нормальну державу для себе і своїх дітей?
Відповісти
є кому будувати ланцюги.підростаюче бидло буде наглядачами..
Відповісти
ну і хер з ними хоть зароблять по пару гривень на пивко ))
Відповісти
твоя те пивко виставляє!на здоров"Є!воно ще вам пригодиться на заводах тих "хто займається економікою".
Відповісти
Жалюгідне дешеве видовище,у порівнянні з маршем УПА
Відповісти
О це точно, звезли людей як совєти колись на Колиму вивозили так і вони тепер на марші возять. Цікаво наш царь Боріска попер до Кийова
Відповісти
Україна – без українців.

Головним ворогом будь-якого окупанта завжди було корінне населення.
Головним ворогом ру-ро-окупанта в Руси-Україні були православні українці: «куркулі», «буржуазные националисты», «НЕОнацыоналисты»….
Кого не можливо ВБИТИ фізично, з різних причин, реги-найманці ру-ро-ОККУПАНТА вбивають хитро – духовно: НЕ дають, ЗАБОРОНЯЮТЬ молитись та спілкуватись рідною: від Бога, наповненою Духом Святим, українською мовою в Україні.
Головна ознака окупації: коли всюди чутно ЧУЖИЙ: богохульный – ру-матерный, лукавый – с московским 5 темпераментом, бесславный – славящий беса шансон ру-ро-ОККУПАНТА-убийцы, идола-дьявола.
Лукаво-дьявольски тыча богохульным ЯЗЫКОМ, переводя стрелки на 4-летнего немецкого оккупанта, ОТВЛЕКАЮТ ВНИМАНИЕ от себя – настоящего 350-ти летнего монархо-коммунистического финно-тюркского оккупанта, обставляючи національне ВБИВСТВО та САМОгубство матеріальними-тимчасовими декораціями.
«Победители» над щирим побожним духом спекулюють нагородами першого в світі комуно-сатанинського государста-ОКУПАНТА; смертями загиблих, не дають їм спокій, зробили заручниками та ОФОРМЛЕННЯМ національної смерті в своїх політичних та ино-сраних амбіцій, занесли до авторських прав на свою політичну перемогу, нівелюючи вклад в перемогу ВІЧНО національно живих (націоналістів) над ПРИШЛИМИ, ЧУЖИМИ; як над фашистами, так і над комуністами; як над німцями, так і над фіно-тюркським гібридом; як над нацистами, так і над ШАвинистам.
Все це схоже на гру в «підкидного дурня»: «разделяй и властвуй», коли ру-ро-оккупант підкидує реги-наёмникам карту дурня під назвою «немецко-фашистский оккупант» («украинский НЕОнацизм», «НЕ канонические»…)
Головна мета окупації дьявола, ГЛОБАЛІЗУВАТИ «світ цей» – Україна без українців (Біла Русь – без білорусів, Кавказ – без «лиц кавказкой национальности», без тюрків; Прибалтика, Карелія – без фінів…).
Головний результат окупації – плюємо ми на диявола, тьфу на тебе, ру-ро-«ідол ЧУЖЕЗЕМНИЙ, НІКЧЕМНИЙ»: «ЗРІКАЮСЬ тебе сатана, гордині твоїй і служінню тобі».

Відповісти
Ач, як "чесні" сволотівці пащекують, аж слинею захльобуються! А ваші мітинги, що не за гроші проводяться?! Чия б корова мичала, а чия б і мовчала! Ви всі одним миром мазані! Прийшли у ВР "друзі народу" і так гребете під себе, що аж поли завертаються! Краще б мовчали і сопіли в кулак! Ви себе вже показали на всі 100% - далеко від регіонів не втекли в умінні "зорганізовувати маси"!
Відповісти
"свобода"?відходь вже дурепо від кваліфікацій-,з косою,з вилами,гарний,не гарний..маргінальність(тупість) вашу такими шизаками і розвивають.лішбинєбиловайни і занімаємсаекономікой..жди апостола поки тебе система кожний день трах..
Відповісти
Ти сам хоч зрозумів, що написав? Шиза на грунті недотрах.....?!
Відповісти
Якщо через деякий час розслідувати витрати бюджетних коштів на такі "заходи", то Хтось, і не один мусить буде сісти. Як в свій час Луценко. І це буде "по-понятіям" нинішньої влади.
Відповісти
Бідні студенти, які погодились на такий низький тариф :(
Відповісти
А що зробиш, коли грошей не вистачає. Хоч за державні кошти і за це спасибі.
Відповісти
за бидло.
Відповісти
Партия воров хочет приватизировать Великую Победу! Ни один солдат погибая не сказал, если я погибну - считайте меня "регионалом", а говорили: "Считайте меня Коммунистом!" "Регионалы - воруют не только материальные ценности, но и нашу историю. Но Комсомол этого не допустит! Янык и его лизоблюды не пройдут!
Відповісти
http://www.youtube.com/watch?v=P7Or0JIxoe0
Відповісти