Як у Луцьку вчили на режисера. ФОТО

Як у Луцьку вчили на режисера. ФОТО
У Луцьку два дні тривала Школа молодого режисера, учасників якої вчили "початків" роботи режисера.

Навчальний проект відбувався 26 та 27 жовтня у коворкінг-центрі "Репортер", а організувала його СГО "Молодіжна платформа" за підтримки продакшн-студії "ПравдаPRO", - повідомили організатори.

Подібне дійство у Луцьку відбулося вперше та викликало чималий інтерес. З-поміж 50 охочих відібрали 25 учасників.

За словами організаторів, метою школи було не навчити людей робити якісне відео: для цього потрібно не рік, не два, а іноді й ціле життя. Їхня мета була показати, що ж таке робота режисера, з чого вона починається та як відбувається сам знімальний робочий процес.

У перший день зі "школярами" своїми секретами ділилися Віктор Чухай та Антон Аношин з Proaction. Lutsk creative group. Вони розповіли, як працювати з камерою, що краще використовувати при зйомці відео, показали, що використовують самі у своїй роботі, як "прокачати" камеру, щоб відео виглядало максимально якісно.

На другий день директор продакшн-студії "ПравдаPRO" Сергій Шараєвський "засипав" інформацією про те, як народжується відеоролик.
"Я навіть не думав, що режисеру – це не лише рупор та вказування акторам, що робити. А написаний сценарій – це ще навіть не половина шляху від початку зйомки відео до його кінця", – поділився враженнями один із учасників школи.

"Для мене було шоком, що для того, щоб зняти якісний сюжетний ролик на п’ять хвилин потрібно написати мало не багатотомник зі сценарієм, розкадровкою, прописати усі деталі. Навіть уявити не могла, яка це важка справа", – говорить інша учасниця.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: громада
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
жду наплив відеороликів)
Відповісти
Останні новини
Як у Луцьку вчили на режисера. ФОТО
28 жовтень, 2013, 10:59