У Луцьку розширять «Естет»

У Луцьку розширять «Естет»
Земельну ділянку площею приблизно 0,07 гектара використає для будівництва ще одного приміщення комунальне підприємство «Естет».

Про це стало відомо під час 46 сесії Луцької міськради 30 жовтня.

Комунальне підприємство «Естет» попрохало дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею для будівництва та обслуговування нежитлового приміщення на проспекті Відродження, 22а.

Під час обговорення питання депутат Артур Василевський звернув увагу на карту-схему об’єкту – додаток до проекту рішення. За його словами, поряд із КП «Естет» у документі вказана й обласна федерація кікбоксингу. Обранець громади припустив, що це – помилка.

«Певно, помилка. Так не має бути. Федерація кікбоксингу там просто займається», – прокоментував луцький міський голова Микола Романюк.

Мер Луцька зауважив, що у документ треба внести корективи.

«На карті-схемі написано «федерація». Має бути «Естет» тільки. Там більше нічого не може бути. Це наше комунальне підприємство і власність територіальної громади», – висловився Романюк.

Тож, із пропозицією Артура Василевського забрати слова «Волинська обласна федерація кікбоксингу» з додатку проект рішення й ухвалили.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку розширять «Естет»
31 жовтень, 2013, 09:59