На Волині отруїлися курятиною з Львівщини

На Волині отруїлися курятиною з Львівщини
У департаменті цивільного захисту Львівської облдержадміністрації заявили, що на Волині виявили людей, які їли курей-гриль з львівського супермаркету "Арсен".

Також постраждалих знайшли в Хмельницькій області, - пише Віче-інформ з посиланням на УНІАН.

Загалом з 25 по 30 жовтня до медичних закладів Львівської, Волинської та Хмельницької областей, з попередніми діагнозами «харчова токсикоінфекція» та «гостра кишкова інфекція», госпіталізовано 32 особи, втому числі 4 дітей: жителів міста Львова, міста Виннники, селища Брюховичі Львівської міської ради, села Чернихів Самбірського району, села Липівці Перемишлянського району, села Муроване Пустомитівського району Львівської області, міста Нововолинськ Волинської області, міста Славута, міста Нетішин Хмельницької області. Серед них 4 дитини - усі жителі Львівської області.

Згідно з повідомленням, всього на Львівщині від споживання недоброякісних курей-гриль постраждало 29 осіб. Стан 1 особи – тяжкий з позитивною динамікою, 28 осіб, з них 4 дітей – середньої тяжкості.

У Хмельницькій області одна постраждала особа госпіталізована в Славутську центральну районну лікарню, друга - в Нетішинський державний заклад "Спеціалізована медико-санітарна частина №4", стан – середньої тяжкості.

Жителя Волинської області, постраждалого від споживання курей-гриль, куплених у львівському супермаркеті, госпіталізовано в Нововолинську центральну міську лікарню в стані середньої тяжкості.

Працівники департаменту цивільного захисту перевірили постачальника курятини в супермаркет "Арсен", в якому були придбані кури-гриль, які за попередніми даними розслідування, стали причиною захворювання – забійного цеху ФГ "Варіо курчата", що розташований у селі Мацошин, вул. Центральна, 8а, Жовківського району Львівської області (з проведенням лабораторних досліджень).

За результатами перевірки притягнули до адміністративної відповідальності голову господарства, видали припис щодо усунення недоліків.

Лабораторні дослідження проб харчових продуктів, води, змивів, матеріалу від хворих, контактних та декретованих осіб тривають.

Потерпілим пацієнтам в стаціонарних умовах проводиться повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, надається необхідний об’єм медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На Волині отруїлися курятиної з Львівщини. Хоть загловки перечитуете!!!! КУРЯТИНОЮ!!!
Відповісти
...ПЕРЕЧИТУЙТЕ
Відповісти
...ЗАГОЛОВКИ!!!
Відповісти
Ганьба директору Арсену на Чорновола Маік А.І. !
Відповісти
Ганьба директору Арсену на Чорновола Маік А.І. !
Відповісти
Останні новини
На Волині отруїлися курятиною з Львівщини
31 жовтень, 2013, 13:45