Ігор Палиця не «прокидався»: святкувати ювілей Луцька придумав не він

Ігор Палиця не «прокидався»: святкувати ювілей Луцька придумав не він
Ініціатива відзначити 930-річчя Луцька йшла від лучан, а проект постанови, яку зареєстрував у парламенті нардеп Ігор Палиця, підготували у Луцькій міськраді.

Газета «Луцький замок» опублікувала подяку луцького міського голови Миколи Романюка Ігореві Палиці «за підтриману ініціативу».

Міський голова Микола Романюк звернувся до народного депутата України Ігоря Палиці з проханням підтримати ініціативу лучан щодо відзначення у 2015-ому році 930-ої річниці Луцька на державному рівні та подати на розгляд до ВРУ відповідну постанову, проект якої був підготовлений у Луцькій міській раді», – пише газета «Луцький замок».

Нагадаємо, відповідний проект постанови Палиця зареєстрував у ВРУ 23 жовтня.


Якщо постанову приймуть, уряд може виділити кошти на реставрацію пам'яток архітектури, історії та культури національного значення, проведення культурно-мистецьких, спортивних та освітніх заходів, проведення всеукраїнського пленеру ковалів та інше.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Палиця
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
НЕ дня без Палиці. ВолиньПост - йдете на рекорд.
Відповісти
Пора вже по 2-3 статті про Палицю ставити, а то немає що читати
Відповісти
Точно, щодня,з найменшого приводу. Значить, у людей стоїть така задача: сформувати певну думку громадськості про Палицю. Адже все, що він робить чи не робить знаходить тут своє висвітлення у негативному руслі. А якщо завдання сформувати таку думку про Палицю, значить хтось, хто фінансує видання мітить на його місце у ВР. Чекаємо наступного кроку - про кого з'являтимуться ближче до виборів позитивні публікації.
Відповісти
Вони думають що ці наклети на людей вплинуть, люди зараз самі настільки проінформовані, що навряд чи ВолиньПост зі своїми статтями на них вплинуть!!! А Палиця молодець, гідно тримається!
Відповісти
Знову цей лисий потворний єврейчик
Відповісти
запхло баблом йому)
Відповісти
не любить вовка ігорка бо степка платить більше
Відповісти
Шановні, є відповідна процедура. Палиця обирався по Луцьку й представляє інтереси лучан у Верховній Раді. проект готувала міська рада, нардеп пролобіював його! чим погано? проект зареєстрували!
Відповісти
не смішіть мої підкови ))))
"представляє інтереси лучан у Верховній Раді. " - ви самі в це вірите ? ?
Відповісти
Останні новини
Ігор Палиця не «прокидався»: святкувати ювілей Луцька придумав не він
31 жовтень, 2013, 13:56